anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Transakcja sprzedaży uleciała w kosmos

MikeTone_90
#7 Wielbiciel#

Kupujący chcąc zakupić kilka moich przedmiotów na Allegro Lokalnie poprosił o ustalenie warunków dostawy. Potwierdziłem wspólną wysyłkę do Paczkomatu. Tak więc zakupił wybrane przedmioty, zapłacił przez PayU i pieniądze zeszły z konta.
I tu zaczynają się schody. Ja nie mam żadnej informacji, że cokolwiek sprzedałem (brak takiej transakcji w sprzedanych), a kupujący nie ma jej w kupionych. Domyślam się jedynie, że na Lokalnie działa to w ten sposób, że dopiero z chwilą potwierdzenia wpłaty przez PayU taka sprzedaż się pojawi.
Tytuł wpłaty to /OPT/X/////XX4526822455XX.
Da się się jakoś sprawdzić co się z nią zadziało?

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@MikeTone_90 Transakcja widnieje na Twoim koncie, ale płatność została odrzucona. To jest problem po stronie klienta. 

Poproś go o ponowne opłacenie. 🙂 Wysyłam pomocny artykuł dla klienta, jak opłacić zamówienie na Allegro Lokalnie. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MikeTone_90
#7 Wielbiciel#

Może i transakcja widnieje na moim koncie, ale jest najwyraźniej widoczna tylko z Waszej strony - ja jej nie widzę. A przynajmniej w "Ostatnio sprzedanych" jej nie ma.
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź, przekażę ją kupującemu.

oznacz moderatorów