anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ustawienia konta nie pozwalają na sprzedaż - przyjęcie wpłaty

andd
#2 Obserwator

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@andd  Andrzeju,  jeśli w opisie aukcji dajesz takie coś

KOGIEL_T_0-1759079043341.png

to jak chcesz przyjąć wpłatę🤔

oznacz moderatorów

andd
#2 Obserwator

Kupujący nie może wykonać płatności, a jesteśmy już po negocjacji ceny. Czekam na wyjaśnienie problemu przez allegro. Do tego czasu, aby oferta nie przeszla "w inne ręce", konsultant allegro podpowiedział, żeby wpisać w tutuł - Rezerwacja. Taki tytuł w formularzu allegro jest za krótki, więc wpisałem dłuższy.

BTW: allegro już dawno odstąpiło od dedykowanych ofert , a podniesienie ceny w celu zablokowania innych oferentów jest wykroczeniem wg allegro

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @andd. Jaki dokładnie problem pojawia się przy próbie opłacenia zakupu? Proszę, podaj więcej szczegółów.
Przydatne będą również zrzuty ekranu, które zobrazują ten problem.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

andd
#2 Obserwator

problem z wykonaniem płatnościproblem z wykonaniem płatnościodpowiedź konsultanta allegroodpowiedź konsultanta allegromo∆ dzisiejszy doradca w ww. sprawiemo∆ dzisiejszy doradca w ww. sprawie

oznacz moderatorów

andd
#2 Obserwator

moje konto jest OKmoje konto jest OKzgodnie z zaleceniem - kntaktuję się z Klientemzgodnie z zaleceniem - kntaktuję się z Klientempotwierdzenie - moje konto jest OKpotwierdzenie - moje konto jest OK

oznacz moderatorów

andd
#2 Obserwator

Oba konta, Kupującego i Sprzedającego są OK, a płatności wykonać nie można. Jaki pomysł na rozwiązanie problemu?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@andd Proszę Cię o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z PayU tutaj. Takie problemy pojawiają się w przypadku wypowiedzenia umowy przez operatora, jeśli w ustalonym terminie nie potwierdzisz swoich danych w okresowej weryfikacji/aktualizacji. 

Jeżeli PayU nie potwierdzi problemu po swojej stronie, daj nam znać ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów