Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Od 2-3 dni próbuje wystawić na allegro lokalnie ogłoszenie z kalendarzem ściennym Kaczora Donalda.
Kalendarz na rok 1999 wystawiłem beż problemu a na 2000 już nie mogę??
Wczoraj w ogóle nie moglem- info o wystawieniu jakiś farmaceutyków a dzisiaj po wystawieniu zostało skasowane... Z tym samym info
@Arturrro1987 Wyjaśnię to z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
Ja chciałem rakietę tenisową wystawić HEAD SPEED PRO, to mam podobnie i upomnienia mailowe, bo próbowałem kilkukrotnie.
Super bystre algorytmy allegrowe AI pewnie myślą, że chcę sprzedać amfetaminę skoro oferuję SPEED 😉
@adal4 Chciałbym wystawić tokarkę rewolwerową ale nie zaryzykuje bo nie chcę iść siedzieć za handel bronią😊
@Arturrro1987 Problem nie powinien już występować, a ujemne punkty zostały anulowane.
Mam ten sam problem. Wystawiłem starą kartę graficzną do starego komputera APPLE i została usunięta ponieważ cytuję "Przedmiotem Twojej oferty był lek na receptę.". Proszę coś z tym zrobić.
@pamicom6 Poprosiłam o ponowną weryfikację. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
Witam. I jak, coś wiadomo?
Dobry wieczór,
Znowu to samo... plakat kaczorowy a usuwacie mi ogłoszenie z powodu leku na receptę...
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Kaczor Donald, myszka Micky,
pojechali do afryki,
a w afryce była mąka,
kaczor Donald puścił ...