anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uzupełnienie danych

muza011
#7 Wielbiciel#

Allegro miesiąc temu poprosiło mnie o uzupełnienie danych. Dane uzupełniłem, dostałem komunikat, że moje dane zostały uzupełnione. Wczoraj ponownie dostałem e meila że mam uzupełnić dane. Nie wiem o co chodzi.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mwmonety
#21 Demiurg#

Może nasze moderatorki coś więcej wiedzą @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  co Wy na to?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@muza011 czy w tej zakładce, masz uzupełnione podstawowe oraz Twoje dodatkowe dane? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

muza011
#7 Wielbiciel#

Gdzie mam uzupełnić dodatkowe dane? Wypełniłem to co mi się wyświetliło i o co allegro prosiło.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@muza011 powinieneś uzupełnić dane w tej zakładce. Jeśli zostały poprawnie uzupełnione, to będzie to w niej widoczne. 
Jeśli są uzupełnione, wygląda to tak:

la_nika_0-1736512148425.png
Jeśli nie są, tak:

la_nika_1-1736512225406.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

muza011
#7 Wielbiciel#

Ta druga wersja wyświetliła mi się za pierwszym razem podałem pesel i datę urodzenia potwierdziłem wyświetlił się komunikat: "Dane DAC7 zapisane z sukcesem". Dzisiaj ponownie wysłałem i ten sam komunikat.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@muza011 i gdy wchodzisz teraz w zakładkę, to dane są uzupełnione?
Jeśli tak, to nie powinieneś otrzymać kolejnej wiadomości, rozumiem, że już raz to uzupełniłeś, ale może wkradł się jakiś błąd, gdybyś ponownie otrzymał e-mail, daj proszę znać!

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

muza011
#7 Wielbiciel#

Za miesiąc znowu poproszą o dane? Czy zablokują mi konto?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@muza011 nie powinieneś otrzymać już żadnego powiadomienia w tej sprawie jeśli w zakładce dane są uzupełnione. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów