anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja payu

MAMY ROZWIĄZANIE!
wilga194
#7 Wielbiciel#

Kilkanaście dni temu rozpoczęła się moja weryfikacja do wypłat payu, zrobiłem co trzeba, wysłałem skan dowodu i nadal nic, wysłałem chyba dwa maile, na żaden nie dostałem odpowiedzi, jak długo to jeszcze potrwa? Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@wilga194 Cześć, nie widzę od Ciebie żadnego zgłoszenia. Czy wysyłałeś je przez formularz zalogowany na swoje konto? https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

oznacz moderatorów
wilga194
#7 Wielbiciel#

Tak, przez ten formularz i jeszcze w wiadomości kontaaktowej

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@wilga194 Ponów proszę tę wiadomość. 

oznacz moderatorów
wilga194
#7 Wielbiciel#

Ponowiłem wiadomość, wysłałem drugi dokument (prawo jazdy), niby w wiadomościach od PayU mam że sprawa będzie rozwiązana priorytetowo ale końca weryfikacji nie widać, trwa to prawie miesiąc łącznie, trochę słabo 

oznacz moderatorów
wilga194
#7 Wielbiciel#

24.06.2024 po przesłaniu dwóch dokumentów nadal nie ma konkretnej odpowiedzi, ze strony PayU, allegro, sprawa miała zostać potraktowana "priorytetowo" (tak mam w którymś mailu) 

Przestałem liczyć ile to dni już minęło ale 2-3 dni robocze minęły dawno temu, odblokują mi to konto czy mogę zapomnieć o tym? Co w przypadku zwrotów, jeśli klient zwróci towar? Środki PayU są zablokowane 

oznacz moderatorów
Anastazja2021
#7 Wielbiciel#

Czy udało się odblokować konto i jak długo pani czekała? mam te same sytuację i wszystkie mi piszą że muszę czekać.

oznacz moderatorów
Pro-Cosmetick
#8 Zapaleniec#

Czy otrzymała pani weryfikacjie od PayU i ile to dni trwało ?

oznacz moderatorów
wilga194
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów