Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kilkanaście dni temu rozpoczęła się moja weryfikacja do wypłat payu, zrobiłem co trzeba, wysłałem skan dowodu i nadal nic, wysłałem chyba dwa maile, na żaden nie dostałem odpowiedzi, jak długo to jeszcze potrwa? Pozdrawiam
@wilga194 Cześć, nie widzę od Ciebie żadnego zgłoszenia. Czy wysyłałeś je przez formularz zalogowany na swoje konto? https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Tak, przez ten formularz i jeszcze w wiadomości kontaaktowej
@wilga194 Ponów proszę tę wiadomość.
Ponowiłem wiadomość, wysłałem drugi dokument (prawo jazdy), niby w wiadomościach od PayU mam że sprawa będzie rozwiązana priorytetowo ale końca weryfikacji nie widać, trwa to prawie miesiąc łącznie, trochę słabo
24.06.2024 po przesłaniu dwóch dokumentów nadal nie ma konkretnej odpowiedzi, ze strony PayU, allegro, sprawa miała zostać potraktowana "priorytetowo" (tak mam w którymś mailu)
Przestałem liczyć ile to dni już minęło ale 2-3 dni robocze minęły dawno temu, odblokują mi to konto czy mogę zapomnieć o tym? Co w przypadku zwrotów, jeśli klient zwróci towar? Środki PayU są zablokowane
Czy udało się odblokować konto i jak długo pani czekała? mam te same sytuację i wszystkie mi piszą że muszę czekać.
Czy otrzymała pani weryfikacjie od PayU i ile to dni trwało ?