Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy istnieje narzędzie do wystawianie "masowo" oferta na AL?
Skoro i tak małe firmy mają uciekać na Allegro Lokalnie to powinien istnieć sposób by wystawić 1000+ aukcji w sposób prosty i przyjemny jak na A.pl.
Ktoś już ćwiczył ten temat ?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ oznaczenie.
Wystawianie to jeszcze pół biedy ale potem zmiany np cennika to dopiero będzie masakra... I nadal brak komentarzy. Wszystkie inne portale je mają, a allegro jak zwykle w tyle za...
@electromega_pl W tej chwili nie udostępniamy narzędzia tego typu.
W takimi razie pytanie czy przed 1 Lipca zostanie to wdrożone lub są plany wobec takiego narzędzia.
@electromega_pl Możesz zamieścić sugestię wprowadzenia takiego rozwiązania na dedykowanym do tego forum - Zgłoś swój pomysł.
@nat_not API dla Allegro Lokalnie - Społeczność Allegro - 773504 to czekam na rozpatrzenie. Zapewne szybkie nie ale lud się domaga.
@electromega_pl limit 200 ofert, żadnej integracji itp. nie będzie bo jaki mają w tym cel, skoro prowizja jest tam połowę niższa, większość zacznie tam wystawiać 😞
Zero komentarzy, zero zmuszania do przesyłek, zero liczenia czasu, połowę niższa prowizja, zero zwrotów darmowych nic tylko tam sprzedawać i masz odpowiedź że tego nie rozwiną 😄
@kostas11 Ale tylko 5 przesyłek Smart w miesiącu - chyba, że cos się zmieniło.
Ja mam ze smartem inny problem. Po zużyciu limitu tych 6/kwartał za dalsze płacę po 4.99. I teraz czemu do jasnej ciasnej żeby móc wysyłać płatnym smartem muszę mieć wykupionego normalnego smarta??? Normalnego to ja mam na koncie zakupowym, po nic mi kolejny...
@kostas11 Spokojnie zaraz w pewnie się za to zabiorą 🙂 W wakacje zatrudnią junior dev-ów po szkole średniej w ilość X tysięcy i wszystko wprowadzą. Nie zmienia to faktu, że skoro A.pl ma być dla przyjaciół z Chin to niech Allegro Lokalnie będzie realnym marketplace.
Taaa chyba wszystkie zmiany tu praktykanci robią xD
@electromega_pl do allegro lokalnie nie ma API - dlatego zewnętrzne narzędzia nie powstaną.
Brak API jest raczej celowy.
@sl-aw-ek Czyli trzymamy się twardo i "Każde API można zastąpić określoną liczbą stażystów.
„Każdego specjalistę da się zastąpić skończoną liczbą stażystów”
Na lokalnie jest limit ofert, które możesz wystawić. Nie pamiętam ile. 200?
Ale chyba jest limit 200 ogłoszeń na Allegro Lokalnie?
Tak i nie. Limit 200 jest tylko na kategorie. Ja mam w tej chwili 57 stron czyli ponad 560 ogłoszeń na lokalnym. Ale to nie jest w żaden sposób przystosowane. Każda najmniejsza zmiana i jak się przez to przeklikać?
@electromega_pl Zgadzam się że skoro Allegro wywala prywatnych i małych firm na AL to powinno być bardziej zautomatyzowane.