Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej mam problem, wystawiłam telefon na sprzedaż za kilkaset złotych. I jakiś klient wpisał mi kwotę w licytacji na 100 000,00 zł. Mam opłacone ogłoszenie i ktoś już licytował ten telefon, ale przez tą kwotę mam zblokowane ogłoszenie.. Czy mogę jakoś wyrzucić tego oferetna? On twierdzi, że ktoś mu się włamał na konto i stąd taka kwota w licytacji. Napisałam do Allegro mieli to usunąć i dalej cisza.. Pomocy 😞
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie sprawdzić ten problem?
@gosienka12055 Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem.
Hej, mam dosłownie ten sam problem. Pan przyznał się do pomyłki ale nie wycofuje swojej oferty. Czas licytacji leci, wyróżnienie wykupione a nikt już nie przebije tej chorej ceny...
Tylko jak wygra to wsądzie go zmusisz taką chora cenę zapłacić takie są przepisy kpc
@sUwUcide czy prosiłeś licytującego o wycofanie się z oferty?
@RaBarbar_ka od kiedy można wycofać się z licytacji? Przebić kwotę można.
@az1rael licytujący może poprosić o wycofanie swojej oferty.
Łał na lokalnie też już można prosić o wycofanie ofert ?
@Client:44052296 @sUwUcide faktycznie, mój błąd. Licytację można wycofać wyłącznie na platformie Allegro - na Allegro Lokalnie nie ma takiej opcji niestety. 😞 Wybaczcie, że wprowadziłam małe zamieszanie.
Tak, oczywiście. Poinformowałem Pana, że to on musi wycofać swoją ofertę. Podesłałem mu nawet link z instrukcją, ten sam co tutaj się pojawił dzisiaj. Niestety Pan nie odczytuje wiadomości ma tą sytuację w poważaniu bo wie, że jest bezkarny. Dla niego to **piiip**oła o której zapomniał, ja straciłem klientów.
@sUwUcide napisz do kupującego, jak ma formalnie wycofać ofertę, i jeżeli tego nie zrobi i wygra aukcję to go pozwiesz do sądu, żeby zgonie z KPC zapłacił za wygraną w licytacji. Może pomóc zmotywować klienta. Ludzie sobie nie zdają sprawy jakie konsekwencje im grożą za lekkomyślne licytowanie.
@RaBarbar_ka podała link: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/sposoby-zakupow/czy-moge-wycofac-sie-z-licytacji-wq0mgekq1sj
Mi zwrócili pieniądze za wyróżnienie licytacji. Ale i tak skończyło się tak, że musiałam zakończyć ofertę i wystawić nową... I tym straciłam kupującego, bo telefon licytowały dwie osoby 😕
Pewnie nic z tym nie zrobią. Możesz sobie wystawić nową ofertę