Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam wykupiony pakiet Smart! na Allegro ale mimo to status sprzedaży Smart! na Lokalnie widnieje jako zablokowany. Nie mam nierozwiązanych dyskusji z kupującymi ani nie naruszyłem regulaminu (bynajmniej nie dostałem takowej informacji). Co może być powodem takiej sytuacji? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam, też mam zablokowaną sprzedaż smart po tym jak poprosiłem o usunięcie nieaktywnych ogłoszen. Moge prosić o odblokowanie?
@jarcak1233 Cześć, blokada została zdjęta. Zaloguj się ponownie na swoje konto
Proszę również o odblokowanie sprzedaży Smart. Zostało zablokowane po usunięciu nieaktywnych ogłoszeń.
Ja również proszę o odblokowanie ta sama sytuacja że Smart
@Wanda0104 @gregjag1 gotowe, usunęłam już blokadę sprzedaży na Waszych kontach.
Proszę o zmianę konta na prywatne oraz odblokowanie smart allegro lokalnie.
@serwisowocompl Twoje konto jest już prywatne. Sprawę Smarta na Allegro Lokalnie wyjaśniam. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@serwisowocompl Smart! jest już dostępny w Twoich ofertach z Lokalnie.
Witam,
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
u mnie podobnie:
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
@BeatLab Już powinno działać 🙂
Proszę również o odblokowanie sprzedaży Smart. Zarowno na allegro zwyklym, pozdrawiam, Roman
@radziwinowski87 Smart jest zablokowany na Twoim koncie na Allegro Lokalnie, ponieważ posiadasz konto firmowe, natomiast na Allegro.pl nie spełniasz wszystkich warunków. Zapoznaj się proszę z artykułem dotyczącym wymaganych metod dostawy.
Proszę o odblokowanie Allegro smart na allegro lokalnie! Ban został na mnie nałożony gdy poprosiłem o usunięcie starych ofert z allegro lokalnie aby nie były widoczne!!! - stałem się ofiarą waszego systemu!!! Proszę o szybkie działanie!
@zorro102 przykro mi, obecnie nasz system nie rozróżnia jeszcze, czy oferta została usunięta za naruszenie, czy na prośbę sprzedawcy. Już przywróciłam Ci możliwość sprzedaży Smart na Lokalnie. 😉
Znów to samo po usunięciu ogłoszeń z historii mam zablokowaną sprzedaż smart w allegro lokalnie. Proszę o przywrócenie smart!.
@zorro102 albo przekroczyłeś limit darmowych wysyłek.
@zorro102 proszę, zdjęłam blokadę Smart!, oznaczenie jest ponownie widoczne w Twoich ofertach na Allegro Lokalnie.
Zwracam się z prośbą o odblokowanie mojego allegro smart! na allegro lokalnie. Poprosiłam o usunięcie nieaktualnych ofert i został nałożony na mnie ban.
@KLINIA-1984 Gotowe
Problem nie został rozwiązany - Twój Smart! status: Zablokowana sprzedaż Smart!