Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam wykupiony pakiet Smart! na Allegro ale mimo to status sprzedaży Smart! na Lokalnie widnieje jako zablokowany. Nie mam nierozwiązanych dyskusji z kupującymi ani nie naruszyłem regulaminu (bynajmniej nie dostałem takowej informacji). Co może być powodem takiej sytuacji? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę o odblokowanie SMART w allegro lokalnie. Poprosiłem o usunięcie ofert = blokada SMART!
@zorro102 Już powinno być okej. 🙂
Witam, u mnie również wyświetla się komunikat:
@pelenpokus usunęłam już tę blokadę, więc ten komunikat nie będzie się już wyświetlać.
Dzień dobry,
Czy komunikat "Twój Smart! status:Zablokowana sprzedaż Smart!" wynika z tego, że konto jest firmowe, a nie zwykłe?
Czy da się aktualnie przy firmowym koncie mieć na allegro lokalnie możliwość wystawiania ofert z opcją smart?
Nie. Czy da się aktualnie przy firmowym koncie mieć na allegro lokalnie możliwość wystawiania ofert z opcją smart.
@JuvePoland Nie ma takiej możliwości. Posiadanie konta zwykłego jest jednym z warunków sprzedaży Smart na Lokalnie. Zawsze możesz założyć nowe konto zwykłe. 🙂
@w_kiwi jak wtedy wygląda kwestia rozliczania? Konto jest rozliczane w ramach działalności w inkubatorach przedsiębiorczości, jest więc sparowane z ich kontem bankowym i przelewy z allegro idą na konto inkubatorów bezpośrednio, a do przesyłek są dodawane paragony. Sprzedaż na koncie jest bardzo okazjonalna - jak teraz, raz na rok około 100 przedmiotów typu kalendarze.
Czy taka forma sprzedaży ze zwykłego konta będzie ok?
Mój smart! ma status zablokowany prosiłbym o jego odblokowanie.
@KLINIA-1984 proszę! Na Twoim koncie nie ma już blokady Smart!
Również proszę o odblowanie Allegro smart
Proszę o odblowanie Allegro smart
A powód zablokowania? https://allegrolokalnie.pl/konto/smart
@luiza1975 może się skończyła pula 🙂
Możesz wysłać 6 przesyłek z darmową dostawą Smart! na kwartał. W każdym kwartale odnowimy Twój limit przesyłek
Ale możesz odblokować ale będziesz dopłacać do takich wysyłek 🙂
Regularnie sprzedajesz na Allegro Lokalnie i chcesz, żeby Twoje ogłoszenia zawsze miały oznaczenie “SMART!”?
Aktywuj usługę "Sprzedawaj ze Smart! bez limitu”!
Po sprzedaży z dostawą Smart! dopłacisz 4,99 zł, jeśli cena sprzedanego przedmiotu wynosiła min. 45 zł.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ przejrzyj jeszcze raz usunięcie ogłoszeń. One były usunięte na moją prośbę. To były ogłoszenia już nieaktualne, które prosiłam żeby usunąć. Nawet linki do nich podawałam gdzieś tu na forum i moderatorka je usuwała. Jak będzie potrzeba to poszukam tego wątku na forum.
Tutaj potwierdzenie że sama prosiłam o usunięcie
@luiza1975 przepraszam, to mój błąd, więc usunęłam swój poprzedni wpis. Rzeczywiście wszystko się zgadza, więc usunęłam już blokadę na Twoim koncie.
Mój smart! ma status zablokowany prosiłbym o jego odblokowanie.
@KLINIA-1984 odblokowałam już Smart na Twoim koncie.
Mój smart, ma status Zablokowana sprzedaż Smart, konto posiadam zwykłe, prosiłbym o jego odblokowanie.