Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Klient po zakupie się rozmyślił i zdecydował na odbiór osobisty. Nie wygenerowałem jeszcze kodu do paczkomatu. Czy da się to jeszcze odkręcić z poziomu administracji systemu?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@eMTe2005 nie da się, musi anulować i kupić ponownie
@KOGIEL_T a po co anulować? jak kupujący napisze emila, że chce odebrać osobiście, to @eMTe2005 zgłosi to do Allegro, żeby wyłączyli mu transakcję ze statystyk i pokaże tego emila. A towar wyda klientowi. Klient mu pokwituje odbiór na WZ lub kopii faktury. Tylko musi mieć pewność, że daje towar właściwej osobie.
@Client:35386082 bo to jest kupa załatwiania i nie zawsze chcą zwrócić prowizję, a później odwołania itd...
Jakie faktury, jakie statystyki? Z kim ja gadam, z jakimś handlowcem? Ludzie, sprzedałem starą książkę z domowej biblioteczki. Chodzi o to że mi teraz zwisa w systemie "paczka do nadania" a przecież nie zostanie nadana.
@eMTe2005 @Allegro lokalnie? Jeśli tak to możesz to zwyczajnie zignorować.
No ale co na to system? Nie uznają po jakimś czasie że nie wysłałem przesyłki czy coś?
Ja już się z kupującym umówiłem że mu zwrócę za paczkomat, tylko co , ten towar może tam sobie wisieć 20 lat w systemie jako "paczka nienadana"? 🤔
@eMTe2005 @Oj tam system 😁
Dla formalności poproś tylko kupującego żeby napisał do Ciebie wiadomość na Allegro i potwierdził, że doszło do odbioru osobistego i wszystko jest ok.
Potem zrób sobie screenshota tej wiadomości i gdzieś go sobie zachowaj - tak na wszelki wypadek (wiadomości znikają chyba po 6 miesiącach).
@eMTe2005 jeśli to na Lokalnie, to @komis-bell ma rację, bo nie musisz się przejmować statystykami, negatywami itd...