Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Od początku wystawienia aukcji ten użytkownik dzień w dzień wypisuje strasząc mnie, obrażając, pisząc o 4 rano. Wiadomości wiele razy były zgłaszane na allegro lokalnie. Czy ktoś z moderacji może z łaski swojej tego delikwenta zablokować?
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@PePeK1988 Czym Cię straszy ten użytkownik?
Że zablokuje mi konto i aukcje. Poza tym wieczne wyzwiska dzień w dzień. Założę się że dziś specjalnie na koniec wygra aukcję tylko po to żeby za nią nie zapłacić. Proszę o zablokowanie tej osoby na moim profilu i aukcji. Nie mam zamiaru się codziennie denerwować.
@PePeK1988 Ładnie sobie dyskutujecie, rozumiem ze ma do ciebie pretensję że nie chcesz mu udostępnić numeru IMEI sprzedawanego telefonu. W takiej sytuacji nie dziwię się że ma podejrzenia do twojej oferty sprzedaży.
Z tego samego konta?
Nie do końca rozumiem?
Jak piszę cały czas z jednego konta to powinien już dawni być zablokowany, oczywiście jak jest tak jak piszesz, bo my obrazków nie widzimy.
To ja wrzuciłem screeny z rozmowy, myślałem że to widzicie. Czy jakiś moderator może się tym zająć zanim mi ta osoba rozwali aukcję na koniec? @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@PePeK1988 zgłosiłeś już mam tę osobę i zostały wobec niej podjęte działania. Gdyby napisał do Ciebie coś jeszcze, daj proszę znać.
@la_nika zgłosiłem wielokrotnie. Wiadomości z wczoraj typu "Wszystko w swoim czasie przedszkolaku" lub "Obyś się młody człowieku nie zdziwił" to jeszcze za mało? Dzięki za zajęcie się sprawą.
Obyś się młody człowieku nie zdziwił a to akurat jest pochlebne, szczególnie to młody.
dziwne, nie znałem
sprzedawca jest na allegro traktowany jak potencjalny oszust
generalnie
ja tam widzę, że trafił swój na swojego
też obrażasz obrażającego
Nie dziw się że po którejś z kolei wiadomości i pełnej ignorancji ze strony allegro skończyła się cierpliwość. Nie znasz całej sytuacji to nie oceniaj... Temat do zamknięcia.
@PePeK1988 Zapytam z ciekawości - w czym jest problem z podaniem numeru IMEI i czemu na zdjęciach w ofercie jest zamazany?
Ja osobiście nigdy w życiu nie kupiłbym telefonu z drugiej ręki nie mając możliwości zweryfikowania numeru IMEI - to jest jedna z podstawowych informacji o telefonie i nie rozumiem czemu ją ukrywasz 🙂
Jak wystawiasz laptopa to też z kodem do Windowsa? Poczytaj jak to działa w UK.
Temat do zamknięcia... @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Ale co ma klucz systemu Windows w do numeru IMEI w telefonie?
Takie porównanie jest kompletnie pozbawione jakiegokolwiek sensu 🙉
A ok doczytałem na screenie - obawiasz się ,sklonowania’ IMEI?
No to Ci powiem bo może nie wiesz - IMEI można sobie teraz generować online i klonować w dowolnej ilości, zajmuje to dosłownie kilka kliknięć i jest dostępne od ręki dla każdego.
Jesteś bohaterem jakiego mam a jakiego nie potrzebowałem. Podziwiam ludzi którzy nie mają co robić o tej porze zwłaszcza w weekendy. Moja aukcja, mój telefon i moje warunki. Kończę dyskusję, zamykam temat, dziękuję, pozdrawiam albo nie. Dobranoc
@PePeK1988 @Zwyczajnie nie szanujesz osób które licytują w Twojej aukcji 🙃
😴
@PePeK1988 Jesteś bohaterem jakiego mam a jakiego nie potrzebowałem. Podziwiam ludzi którzy nie mają co robić o tej porze zwłaszcza w weekendy tylko szukać profili firm innych użytkowników forum w google i wystawiać im jednogwiazdkowe opinie.
„zastraszający użytkownik” to trafny tytuł tego wątku 🙃