Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem od allegro wiadomość że konto na allegro zostaje zawieszone ponieważ nie rozwiązałem dyskusji z pewnym kupującym. Nie odpisałem mu na czas. Skorzystał on z ochrony kupujących. Pieniądze zostały mu przyznane.. Jest możliwość odblokowania konta? To pierwsza taka sytuacja i postaram się żeby się nie powtórzyła. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Kontaktuj się z działem bezpieczeństwa na allegro ,oni dadzą ci wskazówki jak z tego wybrnąć.
w jaki sposób się skontaktować? Gdzie znajdę jakiś formularz czy coś?
Wejdź w zakładkę "allegro kontakt" i tam wybierz temat ,możesz również zamówić czat z kimś z allegro ,przejrzyj też swoją skrzynkę meilową (również SPAM 0 czy tam nie ma wskazówek od allegro.
@bobak_2008 W sprawie odblokowania Twojego konta, skontaktuj się proszę z nami przez ten formularz zgłoszeniowy.
ile trzeba czekać na odpowiedź? Napisałem już kilka godzin temu.
@bobak_2008 Na wszystkie wiadomości odpowiadamy w kolejności ich napływania, więc poczekaj proszę jeszcze cierpliwie.
Oj trudno odpowiedzieć, jak nie rozwiązałeś problemu z kupującym to mogą być problemy, Allegro także odpowiada różnie, nikt Ci nie udzieli odpowiedzi w jakim czasie dostaniesz odpowiedź.