anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana przesyłki

Deny615
#7 Wielbiciel#

Nie mogę wysłać paczki którą wybrał kupujący. Po dogadaniu się z nim przesyłka ma być nadana inpostem. Czy przedmiot który miał zostać wysłany zniknie z oczekiwania na wysłanie? Czy mozna zmienić forme przesyłki? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

Zniknie a Ty na czacie napisz że wysłałeś  i to wystarczy.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Deny615 Przykro mi, ale nie będzie możliwości zmiany metody dostawy w systemie. To zamówienie, będzie wciąż wyświetlało się na koncie jako oczekiwanie na wysłanie - jednak możesz to zignorować. Nadaj przesyłkę zgodnie z ustaleniami z klientem i prześlij klientowi numer paczki do śledzenia. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Deny615
#7 Wielbiciel#

Hm, paczka została nadana inpostem po uzgodnieniu z kupującym na co mam dowody. Kupujący nie odebrał paczki ani nie odpisuje. Co w takim przypadku? 

oznacz moderatorów

Deny615
#7 Wielbiciel#

Dodam, że przesyłka była opłacona wcześniej. 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Deny615 W przypadku nieodebranej paczki, zostanie ona zwrócona do nadawcy - jednak jako osoba prywatna, nie masz obowiązku przyjmowania takiego zwrotu. Jeżeli zdecydujesz się na przyjęcie paczki zwrotnej to, możesz wtedy skontaktować się z nami przez ten formularz, w celu anulowania opłaty transakcyjnej (w zgłoszeniu podaj numer listu przewozowego dla tego zamówienia).  

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Deny615
#7 Wielbiciel#

Nawet jeśli wysłałem to prywatnie na własną rękę do sprzedającego? Z powodu złej przesyłki o czym mowa wyżej. 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Deny615 Tak, możesz do zgłoszenia załączyć dodatkowo zrzuty ekranu ustaleń z klientem o wysyłce zamówienia innym przewoźnikiem. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Deny615
#7 Wielbiciel#

Zgłoszenie gdzieś trzeba złożyć czy wystarczy jeśli udostępnię je tutaj? I co stanie się z tą paczką w przypadku nieprzyjęcia przeze mnie jej ponownie?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Deny615. Zgłoszenie podeślij nam przez formularz kontaktowy i podaj w nim numer przesyłki oraz zrzut ekranu z ustaleń z kupującym. Jeśli przesyłka zwrotna nie zostanie podjęta, to może zostać przekazana do Magazynu Paczek Niedoręczalnych. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów