Sprzedałem towar na Allegro lokalnie. Okazało się, że towar ma wadę którą w wyniku dyskusji postanowiliśmy uwzględnić. Nie ma opcji częściowego zwrotu pieniędzy. A AI allegro w dyskusji nie jest pomocne. Kupujący chce rozwiązania poprzez allegro finanse. Jak to dopiąć. Jak wezwać żywą osobę do pomocy w dyskusji.
@rybak1410 na lokalnie niema możliwości częściowego zwrotu pieniędzy. Tylko na wskazane konto przelewem tradycyjnym lub inna forma np. BLIK
Myślałem, że jest i przez przypadek aktywowałem procedurę zwrotu całościowego i nie mogę teraz tego anulować.
@rybak1410 chyba nie można go zatrzymać. Podaj numer zamienia
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
ewentualnie opisz sytuacje kupującemu niech zwróci różnicę na konto bankowe.
@rybak1410 konsultuję czy możemy wstrzymać zwrot.
@rybak1410 wracam z informacją. Udało nam się anulować zlecenie zwrotu pieniędzy i wznowiłam prośbę o wypowiedź doradcy w dyskusji, w sprawie danych do zwrotu od kupującej. 😊
Cześć, @rybak1410! Poprosiłam doradcę o wypowiedź w dyskusji.
[edytowano] poprosiłam o wstrzymanie wypowiedzi doradcy w dyskusji, na czas ustalenia szczegółów, co do zwrotu pieniędzy. Gdy tylko ustalę co jesteśmy w stanie zrobić, to wrócę do tematu prowadzonej dyskusji.
Dziękuję