Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy allegro zaakceptuje taki powod zwrotu?
Pytam bo wedlug mnie jest to absurdalne
@Client:133724575 co to ma do rzeczy, sprzedałeś prywatnie ? jeśli to nie reklamacja nic nie musisz przyjmować 😄
ps. zdjęcia nie widać 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
czy polska ustawa konsumencka obowiązuje na allegro?
@Client:133724575 jeśli prywatnie sprzedawałeś to nie musisz akceptować zwrotu.
@Client:133724575 jak chcesz przyjąć to zaakceptuje.
@Client:133724575 podaj proszę nr oferty lub zamówienia.
@gdvorek Wydaje mi się że na tym etapie przedstawiciel Allegro nie powinien się wypowiadać, będzie do tego stosowna pora po otwarciu dyskusji, o ile do niej dojdzie.
@br. dziękuję za troskę, natomiast pozwól, że sam podejme decyzje kiedy wypowiem się na forum, a kiedy nie. Mam nadzieje, że uda nam się zapobiec otwarciu dyskusji i będę w stanie pomóc jak @Client:133724575 wskaże mi nr oferty lub zamówienia.
@gdvorek Ależ oczywiście, możesz się wypowiadać tak jak każdy z nas. Ja po prostu wyraziłem swój pogląd i tyle...
Czy to znaczy że każdy z nas może zawsze, codziennie, w każdej chwili pisać o poradę, jaką podjąć decyzję i zawsze dostanie wiążącą niepodważalną odpowiedź ???
@br. OK. Co do porad — nikt nie oczekuje wiążących odpowiedzi, raczej dzielimy się doświadczeniami i perspektywą.
@gdvorek Z tym się nie zgodzę, pytający zawsze oczekuje żeby odpowiedź była rzetelna, a jeśli już odpowiada przedstawiciel Allegro, to żeby to była odpowiedź wiążąca .
Zawsze można pisać z konta incognito wtedy oczekiwań co do rzetelności żadnych nie będzie.
ps. skojarzyło mi sie porównanie, czy marszałek sejmu mógł sobie pstrykać fotki na pogrzebie papierza? Moim zdaniem jako Marszałek nie powinien, nie wypadało, ale jeśli pojechał prywatnie i siedział w miejscach dla pospólstwa, mógł robić co uwazał za stosowne..
@br. tu już pozostaje kwestia interpretacji. Natomiast pozwól, że pozostaniemy tu w temacie jaki zadał @Client:133724575.
płyty cd zafoliowane w sprzedaży nie podlegają zwrotom ustawowo jako treści multimedialne
@Client:133724575 To pytanie nie dotyczy Allegro, pytanie brzmi czy TY akceptujesz taki powód zwrotu?
Jesteś sprzedającym więc wiesz doskonale jakie sa warunki zwrotu.
A pytanie nie jest absurdalne, ludziom wiele rzeczy sie nie podoba.