anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odbiór osobisty

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Wylicytowałam przedmiot w jednym ze sztabów. Jak w poprzednich latach chciałam odebrać osobiście. Na aukcji była możliwość odbioru osobistego. Podana informacja w jakich godzinach można odebrać. Teraz gdy chcę opłacić przedmiot dolicza mi opłatę za paczkomat.   

Jak mogę pominąć tą opłatę? Do paczkomatu mam dalej niż do Sztabu. Nie chcę płacić za przesyłkę. 

Proszę o pomoc

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@ifonka-zaba powinnaś mieć możliwość wybrania odbioru osobistego w formularzu dostawy i płątności. Czy nie widzisz w ogóle możliwości wskazania metody dostawy? Czy możesz przesłać zrzut ekranu po kliknięciu opłać (bez danych wrażliwych)? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel

Po wybraniu "płacę" widać tylko wybór paczkomatów i kuriera. Nawet jak klikam po zaznaczeniu paczkomatu z listy -odbiór w siedzibie i podaję adres to i tak nic nie zmienia. Dalej żąda zapłaty paczkomatu.

Nie ma opcji odbiór osobistyodbiór.png

opcje dostawy z aukcjiopcje dostawy z aukcji

Kliknąć "opłać"mogę dopiero jak wybiorę opcję dostawy do paczkomatu. Ale wtedy nie da się zmienić na siedzibę sprzedawcy. Dalej dolicza paczkomat

Syrena_zT

@ifonka-zaba rozumiem, że po kliknięciu w opcję [pokaż wszystkie na mapie] widoczną pod metodą paczkomaty InPost, w [pokaż punkty] nie wyświetla Ci się opcja [odbiór w punkcie sprzedawcy]? 
Już konsultuję Twoją sprawę, wstrzymaj się proszę chwilę z opłaceniem zamówienia. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel

po kliknięciu w opcję [pokaż wszystkie na mapie] widoczną pod metodą paczkomaty InPost  w [pokaż punkty]  wyświetla się opcja [odbiór w punkcie sprzedawcy] w liście rozwijalnej. Ale adres nie wchodzi sztabowy ale paczkomatu. Zmieniam go na adres sztabu ale wraca spowrotem paczkomat i dolicza przesyłkę