Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Tu na forum otrzymałem instrukcję, jak zgłosić oferty do połączenia w wielowariantową.
"Pobierz formularz XLS, uzupełnij numery ofert, które mają składać się na ofertę wielowariantową i wyślij za pomocą formularza kontaktowego".
Ja pomijam fakt, że takie "ręczne" łączenie to cofnięcie się ery kamienia łupanego..., ale zamiast "kopać się z koniem" zrobiłem pierwsze formularze XLS i wysłałem zgodnie z instrukcją.
Otrzymałem potwierdzenie zgłoszenia i zaraz odpowiedź do zgłoszenia...
" Dobry wieczór,
dziękuję Pani za wiadomość.
Proszę o podanie numerów ofert, które powinny być ze sobą połączone. Pomoże mi to w weryfikacji Pani zgłoszenia.
Pozdrawiam
// Pawel Raczkowski
Zespół Allegro"
Co znowu mam wysłać??? Plik został wysłany. Zawiera numery. Co jeszcze?
Czy w tym chaosie każdy konsultant wymyśla swoje procedury?
@promolodz dostałeś taką odpowiedź od naszego konsultanta, bo w pierwszej wiadomości ze zgłoszeniem nie dołączyłeś żadnego pliku.
Czy w kolejnym zgłoszeniu został dołączony plik? Sprawa dotyczy innego produktu.
@promolodz w zgłoszeniu 44455263 również nie ma pliku, ale pliki są poprawnie dołączone już w odpowiedzi w korespondencji 44448030.
Jestem pewien, że w obu zgłoszeniach zostały dołączone pliki...
Zgłoszenie było wysyłane za pomocą:
https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Drugie zgłoszenie było robione dziś rano i specjalnie patrzyłem czy plik jest dołączony
Zaraz zrobię kolejne i zobaczymy czy pliki dochodzą
@promolodz Nie, nie powielaj proszę kolejnych zgłoszeń, bo nie przyspieszy to rozwiązania Twojej sprawy. Tak jak napisałam, pliki są dołączone w korespondencji numer 44448030, więc poczekaj proszę teraz na odpowiedź.
Niestety to nie jest rozwiązanie sprawy.
Co to za zgłoszenia skoro nie mam pewności, że pliki dochodzą?
W zgłoszeniu 44448030 konsultant odpowiedział. Trochę niezrozumiale, ale odpowiedział i w korespondencji zwrotnej załączyłem pliki.
Natomiast w zgłoszeniu 44455263 nie dostałem żadnej odpowiedzi, że pliku z numerami ofert do połączenia nie ma. Na 100% plik został dołączony.
Tu dopiero dowiaduję się, że w 44455263 nie ma XLS...
Kolejne zgłoszenie zrobiłem. Załączyłem 3 pliki i zrobiłem screena przed wysłaniem.
Czekam na potwierdzenie z nadaniem numeru sprawy.
Po wysłaniu nie otrzymałem potwierdzenia przyjęcia z numerem zgłoszenia. Screen jednak przesyłam. Pliki były załączone