Twoja wypowiedź w wątku łamie zasady społeczności Allegro Gadane, dlatego została usunięta.
Jeśli nie zgadzasz się z naszą decyzją, możesz się od niej odwołać. W tym artykule znajdziesz informację jak to zrobić. Dalsze publikowanie nielegalnych treści na forum społeczności doprowadzi do blokady Twojego konta.
Prośba o anulowanie ofert które łamią wasz regulamin skutkuje usunięciem posta i ostrzeżeniem o łamaniu regulaminu. Mogę prosić o odpowiedź która moja wypowiedź łamie wasz regulamin? @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Usunąłem Twój wpis, zgodnie z pkt 4.1 lit. k Regulaminu, ponieważ jego treść podważała nasze działania moderatorskie, a nie była prośbą dotyczącą odpięcia ofert od produktu.
W treści wątku napisałeś m.in.:
"możesz prosić a oni i tak z tym nic nie zrobią, odpinane oferty będą po chwili znowu się pojawiać."
Jeśli chcesz zgłosić oferty, które są nieprawidłowo przypięte do produktu, najlepiej podaj w wątku konkretne informacje, np. numery ofert - wtedy możemy je sprawdzić. Wierzę, że można to zrobić bez zbędnych uszczypliwości.
ale ja napisałem prawdę. Od miesiąca zgłaszam do allegro oferty które łamią regulamin, allegro je usuwa a sprzedający po kilku minutach znowu je wystawia.
ale fajny ten regulamin AG:
4.1 Zabrania się zamieszczania przez Użytkowników Postów sprzecznych z obowiązującymi przepisami
prawa, normami obyczajowymi, moralnymi i społecznymi oraz postanowieniami Regulaminu i
Regulaminu Społeczności, w szczególności zabrania się umieszczania Postów i Materiałów:
k) których tematem są działania moderatorskie (tego rodzaju treści należy kierować drogą mailową na
adres spolecznosc@allegro.pl)
@Hadwao_net gdybyś napisał, że Twoja i moderatorów przysłowiowo "ciężka praca w g. się obraca",
bo zgłaszany użytkownik nic sobie z tego nie robi i wystawia ponownie niezgodne z regulaminem oferty to by było chyba okej 🙂
🙂