Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Zauważyłem od kilku dni, że mam 0/100 pkt w mierze Średni czas odpowiedzi. Czytam instrukcję przydzielania punktów w tej mierze i wychodzi na to, że taki wynik oznacza brak wiadomości od klientów w ciągu ostatnich 30 dni. Jednak w tym czasie odpowiadałem na kilka wiadomości klientów i to zawsze bardzo szybko. Czy to jest jakiś błąd systemu, czy czegoś nie doczytałem? Proszę o wyjaśnienia @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Piotr
@twojezdrowie_org w ostatnich 30 dniach nie miałeś pytań od klientów i wiadomości w dyskusjach, więc w mierze "terminowe odpowiedzi" masz 40 punktów, ale też dlatego nie masz żadnych punktów w mierze "średni czas odpowiedzi".
No ale właśnie napisałem, że miałem pytania od klientów. Co najmniej 7 naliczyłem.
Piotr
@twojezdrowie_org w takim razie będę potrzebować loginy tych klientów oraz numery ofert, których dotyczą. Możesz przesłać mi te informacje w wiadomości mailowej dodaj tylko proszę link do tego wątku i prześlij go na adres spolecznosc@allegro.com
Właśnie przesłałem.
Piotr
@twojezdrowie_org mam maila i dziękuję, ale czy te wiadomości były wysyłane przez opcję Zadaj pytanie lub były to wiadomości w dyskusjach założonych w ciągu ostatnich 30 dni?
Teraz rozumiem swój błąd. Nie, nie były to wiadomości przez Zadaj pytanie. Były to pytania o zakup. Swoją drogą, bardzo to niedobre zasady. Skoro w poradniku Jak poprawić wynik? piszecie:
"Zadbaj o to, aby kupujący mogli znaleźć w Twoich ofertach wszystkie istotne informacje. Gdy przygotujesz szczegółowy opis produktów, które sprzedajesz, możesz znacząco ograniczyć liczbę pytań od potencjalnych klientów."
Czyli dopieść oferty, żeby nie było pytań i wątpliwości, to zabierzemy ci 100 pkt. Na pocieszenie dostaniesz 40.
Czy ktoś to potrafi uzasadnić? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Piotr
Sam sobie odpowiadam, żeby ponownie poprosić moderatorów o odniesienie się do mojego pytania. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Piotr
Chyba trzeba prosić znajomych, aby zadawali pytania tak by nie tracić punktów.
Znajomych z forum?
Jakichkolwiek
Byle domyślnych 🙂
Niestety do punktacji nie wliczają się pytania o zakup. W tej mierze liczy się wyłącznie pytania o ofertę i dyskusje.
Dziękuję za rozwiązanie problemu. Ech, żeby tylko tak jakiś klient napisał do mnie przez Zadaj pytanie 🙂