anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Żona bierze produkty na moje konto

Client:118576550
#8 Zapaleniec

Mam pytanie czy moje konto jest powiązane z innym kontem na allegro ponieważ żona wybiera produkty i to istnieje tak jak bym ją to wziol proszę o pomoc 

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

Client:118576550
#8 Zapaleniec

Powiem tak ja mam konto na Allegro żona ma konto na Allegro ona wzięła coś na raty na Allegro i puzniej ja chciałem wziasc kredyt to mi powiedzieli że mi nie dadzą bo mam kilka zeczy wzięte na allegro pkt i to widnieje jako kilka pożyczek tak zwanych chwilówki ale jakim prawem ona bierze na mnie skoro ja nie wyrażam na to zgode

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:118576550   "... skoro ja nie wyrażam na to zgode "

Zgodę wyraziłęś już dawno w Urzędzie Stanu Cywilnego.

Banki zawsze liczą zdolność kredytową dla "gospodarstwa domowego" a nie dla poszczególnych osób.  

Jeśłi chcesz poprawić zdolność kredytową  raczej pomyśl jak wykreślić z BIKu  stare  spłacone  pożyczki, bo jeśli się nie upomnisz to będą i będą...

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:118576550 Nie wiem niestety, co masz na myśli. Na koncie, z którego piszesz, ostatni zakup jest z lipca tego roku. Doprecyzuj proszę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

Ten wątek to niezły kalambur. Tu się mylą prawie wszystkim konta.

Ja rozumiem to tak: Każde z małżonków ma swoje konto na allegro. Natomiast konto bankowe jest (lub było do niedawna) wspólne, bo jak pisze autor: "No nie wiem wiem tylko tyle że dokończyłem ja od mojego konta całkowicie ale pytanie czy Allegro to wie że ona jest odlonczona z mojego konta".

Ja bym nieśmiało zaleciła przede wszystkim terapię małżeńską.😏

oznacz moderatorów