anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Żona bierze produkty na moje konto

Client:118576550
#8 Zapaleniec

Mam pytanie czy moje konto jest powiązane z innym kontem na allegro ponieważ żona wybiera produkty i to istnieje tak jak bym ją to wziol proszę o pomoc 

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:118576550  a żona się czasem nie zalogowała na Twoje konto🤔

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

No nie wiem wiem tylko tyle że dokończyłem ja od mojego konta całkowicie ale pytanie czy Allegro to wie że ona jest odlonczona z mojego konta

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:118576550   , możesz sprawdzić kto jest zalogowany na Twoim koncie, a  ile urządzeń masz dodanych jako zaufane

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Ale jak sprawdzić wchodzę na moje Allegro nic nie mam a ona ma swoje allegro i nie wiem czy wpisała moje konto że cały czas coś weźmie i ja widnieje w biku że coś wziolem na Allegro jak to zrobić żeby sprawdzić żeby ona nie brała nic na moje konto 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Nie rozumiem o co tu chodzi 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:118576550   musisz poczekać na moderatorów, może sprawdzą o co kaman z Waszymi kontami i w jaki sposób są powiązane

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

No ja to zgłosiłem na allegro żeby sprawdzili ale nie wiem czy ktoś odpowie mi na meila z zapytaniem 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:118576550  no to ktoś kiedyś Ci na pewno odpowie, ale u nich kolejki są jak na NFZ, więc musisz się uzbroić w cierpliwość

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Wysłałes mi moderatorów czy ja mogę do nich napisać z takim zapytaniem i jak to zrobić 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:118576550  zawołałem moderatorów, ale o tej porze to mogą już spać, a jutro zaczyna się weekend😉, więc może się okazać, że odpowiedz będzie dopiero w poniedziałek 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Aha czyli moderator już wie co i mogą się odezwać tak czy co 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:118576550  jak nie śpią, to dadzą znać, a jak śpią, to trudno😔

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Spoko dzięki bo tak nie może być że żona bierze coś i istnieje to na ciebie tak jak byś ty coś brał  

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:118576550  Właśnie że może tak być, na tym polega  "wspólnota małżeńska" ,  nie wiedziałęś w co się wdajesz kiedy się żeniłeś?

Jeśli nie chcesz tak dalej, to teraz wystarczy zmienić tylko hasło do konta, i włączyć dwuetapowe logowanie,  hasła nie zapisywać  flamastrem na ścianie.  Nikt wiecej na twoje konto nie zajrzy,  ale to co było kupione  trzeba jakoś wspólnie z żoną spłacić.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Jak zmienić chaslo nie rozumiesz że ona ma swoje allegro z podlonczonym chyba ontem bankowym bo widnieje jako ja biorę 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:118576550  No to zdecyduj się które konto jest czyje.  Najpierw piszesz że żona  kupuje z twojego konta, a teraz  piszesz  że  to jest konto żony.

Jeśli to jest konto żony to odstosunkuj się od tego konta, nie masz żadnych praw,  owszem  najwyżej rachunki  za żonę  spłacać możesz...

Każde konto Allegro  jest weryfikowane na zgodność z kontem bankowym,  jeżeli konto jest powiązane z rachunkiem bankowym żony to znaczy że to jest jej konto, nie twoje.

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

@br. Nie, przy zakupach możesz płacić z dowolnego konta bankowego, Tylko przy sprzedaży Twoje konto Allegro musi być powiązane z Twoim kontem bankowym.

@Client:118576550 Jeżeli żona płaci za swoje zakupy z Twojego konta bankowego to skontaktuj się z bankiem jak to zablokować. Zacznij od zmiany hasła do konta bankowego.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:35386082  "...przy zakupach możesz płacić z dowolnego konta bankowego"

To jasne, ale  było wspomniane o Bik'u   więc nie wyobrażam sobie żeby  zakupy kredytowane chociażby przez Pay  były możliwe na niezweryfikowane konto.

oznacz moderatorów