Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witamy,
Mamy problem z nadaniem przesyłek z opcją ORLEN PACZKA.
Przy zamawianiu przesyłki pokazuje się komunikat: "Błąd zewnętrznego przewoźnika"
Numer zamówienia: d962bcd0-8015-11ef-b745-f5b6c8c6b359.
też mam ten sam klopot
też mam ten sam kłopot @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Mam Błąd zewnętrznego przewoźnika podczas generowania etykiety Allegro Automat ORLEN Paczka
nr zam:
ccfea810-7fc9-11ef-b738-c359200e8a78
@butikagata @KIKOPIKO @CdSol @bhplus
Dostaliśmy potwierdzenie, że to błąd po stronie przewoźnika. Prowadzone są prace mające na celu przywrócenie prawidłowego działania systemu.
Przepraszamy za utrudnienie.
a wiadomo w jakim czasie zostanie ta usterka naprawiona
czy informacja także trafiła do kupujących ?
dzień dobry
dzisiaj chciałem wysłać zamówienie przez Allegro Automat ORLEN Paczka
i wychodzi mi wiadomość Błąd zewnętrznego przewoźnika
do tej pory wszystko działało
u mnie to samo @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
czyli wszędzie ten sam problem
nie mogę wydrukować etykiety automat orlen paczka dla kupującego bukolika mimo że jest opłacona wyskakuje błąd zewnętrznego przewoźnika co mogę zrobić ?
Tez u mnie lipa:/
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Nie mogę wysłać paczki Komunikat Błąd zewnętrznego przewoźnika Orlen Automat
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Wysłałam email, opisałam na czasie teraz jeszcze społeczność
Nie mogę wysłać paczki
Komunikat
Błąd zewnętrznego przewoźnika Orlen Automat
@Majeczka_2511 mieliśmy problemy z ORLEN paczką, ale wszystko się unormowało ok. 22:00, więc problem nie powinien już występować. Gdyby było inaczej, wyczyść prosze pamięć podręczną przeglądarki i spróbuj ponownie. Jeśli to nie pomoże, poproszę o numer zamówienia, którego to dotyczy.
Błąd zewnętrznego przewoźnika
Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka