Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Mam problem przy nadawaniu paczek InPost od kilkunastu minut, wyskakuje ciągle ten sam komunikat co na screenie do każdej paczki:

Ktoś wie o co chodzi? Od rana właściwie mamy problem z nadawaniem paczek, okres przedświąteczny, nawał pracy a co chwilę jakieś komplikacje.. paczki muszę nadać dziś do 13
@Health___Beauty u mnie pomogło wylogowanie i ponowne zalogowanie do allegro i następnie zalogowanie do Inpost przez allegro , chodzi wszystko jak należy , normalnie generuję etykiety .
@mdrogeria Już działa. Wcześniej w ogóle się manager nie odpalał
@Health___Beauty logowałem się ok 7-mej i rzeczywiście wywalało błąd
U mnie już działa 🙂
Dziękujemy za cierpliwość i jeszcze raz przepraszamy za niedogodności.
Otrzymaliśmy informację od InPost oraz od Cloudflare, że wszystko wróciło już do normy.
@DrukujTanio a skąd mają wiedzieć, że inpost nie działa?
U nas to samo, INPOST R.I.P.
Znowu awaria cloudflara chyba. Youtube działa, wiec tym razem Amaz... nie schrzanił.
Cloudflare i wszystko jasne, to robienie sobie problemów tylko.
zimę mamy a śnieg przecież pada z chmur 🤣
Nie wyglada na jakąś wielką awarię tylko jakąś mała Api i robią konserwację. Z tego połowa netu korzysta.
@AnnaG-Antyki oby!
Pewnego dnia obudzimy sie i zadna strona nie bedzie dzialac i co wtedy? Rozwijajmy dalej AI, az wszystko **piiip**e. Wyobrazacie to sobie jakby ktos wykasowal wszystkie bazy danych? konta bankowe, faktury, magazyny...ja piehdole.
to jest dobre dla jakiś średnich biznesów, których nie stać na know-how bezpieczeństwa infrastruktury. Ale w przypadku Inpostu to jest nieco kompromitujące, ze co, nie stać ich na dział bezpieczeństwa pracujący 24/7?
Już po awarii. Drukujmy etykiety póki się da.
Czy ktoś ma jeszcze problem z wygenerowaniem etykiety inpost? Pokazuje mi awarię i w menegerze i przez allegro?
tak, Inpost nie działa - padł serwer. Do Allegro - jak długo ? Jutro Mikołajki 😉
Też macie awarie baselinkera?
tak. Pewnie hakerzy. Miejmy nadzieje, ze baza danych nie zostala wykasowana.