Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Mam problem przy nadawaniu paczek InPost od kilkunastu minut, wyskakuje ciągle ten sam komunikat co na screenie do każdej paczki:

Ktoś wie o co chodzi? Od rana właściwie mamy problem z nadawaniem paczek, okres przedświąteczny, nawał pracy a co chwilę jakieś komplikacje.. paczki muszę nadać dziś do 13
U nas ten sam problem, wyskakuje błąd "500 Internal Server Error". Godzinę temu można było nadawać normalnie.
Cześć @GlobalDealz i @AsaniPL, jesteśmy świadomi problemu i dziękujemy za zgłoszenia.
Jest to spowodowane awarią zewnętrznego dostawcy (Cloudflare), jesteśmy w kontakcie z InPost i pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Przepraszamy za niedogodności.
Już działa jak coś
cloudflare
Właśnie mam to samo
U mnie też . Strona INPOST nie działa !!!!
Pewnie allegro blokuje 😂
nie działa nawet jak wchodzisz po prostu na www.inpost.pl nie tylko przez allegro
To samo. Czy moderatorzy coś wiedzą?
To jest globalna awaria, wiele stron nie działa inpost, baselinker, mediamarkt, castorama
vin ted tez padło, pięknie kur**
Padło i tyle w temacie 🙂
To samo...
Jak długo ? Paczki czekają 🙄
Ciekawe czy w związku z awarią przesyłki będą oznaczone jako wysłane po terminie?
Najśmieszniejsze jest to że klienci dalej wybieraja przesyłki InPost
Zawsze jak coś się dzieje to Kupujący nie otrzymują informacji z serwisu, tylko całe użeranie się z Klientami pozostaje nam Sprzedawcom
@Mcdas to jest jakaś grubsza sprawa i podejrzewam, że za chwilę będą informacje we wszystkich serwisach