Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
|
||
|
@Client:103635276 @oszot @RafliXXX @Client:99980288
Poczytajcie regulamin promocji https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-early-bird-regulamin-2YngXv9XAiE
Zniżki na prowizję od sprzedaży naliczane są automatycznie dla każdej Transakcji na allegro.cz, aż do osiągnięcia limitu 50 000 KCZ brutto.
Ale ja nie zamawiałem nigdy ani nie sprzedawałem niczego na Allegro.cz
Sądząc z ilości tematów raportów na forum, mnóstwo ludzi dostało takiego maila. Ja też. I nikt nic jeszcze nie wyjaśnił.
Podłączam się do pytania, też dostałam ten mail. Nigdy nie kupowałam ani nie sprzedawałam na Allegro.cz. Coś mi się wydaje, że to jakiś oszust.
Również otrzymałem takiego maila nie wiem co mam z tym faktem zrobić? Gdzie jest stanowisko allegro w tej sprawie?
czyli nie jestem jedyna, co to dostała, a nigdy nie zakładała konta na allegro.cz
@Client:103635276 @senia_c @Lester00711 @Mirtastad30mg @oszot wyjaśniamy to, nie jest to próba wyłudzenia danych, a wiadomość pochodzi od nas. Najprawdopodobniej doszło do pomyłki i możecie zignorować wiadomość. Dam znać w tym wątku gdy sprawa będzie rozwiązana.
Podpinam się tęż otrzymałem dziwną wiadomość po czesku. No i czeski film co z tym zrobić?
Allegro
Dobrý den.........................
Váš účet zapojený do akce Early Bird překročil za tento měsíc limit slev na provizi z prodeje, který činí 50 000 CZK brutto.
Co to pro Vás znamená
Slevy jsme proto deaktivovali až do konce tohoto měsíce a budeme Vám účtovat poplatky podle standardního ceníku.
Slevy deaktivujeme pokaždé, když překročíte limit pro daný měsíc. Děláme to se zpožděním – budeme také účtovat standardní poplatky za období mezi překročením limitu a deaktivací slev.
Bližší podrobnosti najdete v Podmínkách používání portálu.
🤔
@Brunopolska poczytaj regulamin promocji https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-early-bird-regulamin-2YngXv9XAiE
Zniżki na prowizję od sprzedaży naliczane są automatycznie dla każdej Transakcji na allegro.cz, aż do osiągnięcia limitu 50 000 KCZ brutto.
| ||
|
Otrzymałem e-maila o treści:
| ||
|
@Client:34712111 to błąd systemu mailingowego allegro. Mówią żeby zignorować.
@Client:34712111 Cześć! 🙂 Ta wiadomość została wysłana w wyniku pomyłki, za którą bardzo przepraszamy. Możesz ją zignorować.
Witam, Dnia 16.06.23 o godzinnie 18:56 otrzymałem wiadomość z allegro.cz odnośnie promocji Early Bird. Nigdy nie korzystałem z allegro.cz ani z tej promocji. Bardzo chciałbym to szybko wyjaśnić. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Prosiłbym o szybką odpowiedź. Załączam zdjęcia tego emaila, Niestety nie wiedziałem do jakiego forum trzeba to napisać więc napisałem tutaj.
@SzymonKielbasa to pomyłka olej to wszystkim wysłali 😄
to dobrze, Bo już myślałem.
Też dostałam. U mnie w wiadomości było info o rzekomym przekroczeniu limitu rabatu prowizji od sprzedaży. Ale skoro to pomyłka, to mogliby chociaż oficjalnie sprostować.
Witam otrzymałem dziwny email z Czech o co chodzi??
|