Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
|
||
|
Też dostałem takiego maila, nie wiem o co chodzi.
@misiaczek19823 to nasza pomyłka, bardzo proszę zignoruj tę wiadomość. Przepraszamy!
Váš účet překročil maximální limit slev v akce Early Bird
Czy u mnie to też pomyłka?
@tokarz20 Tak.
U mnie również to pomyłka?
@Client:42239415 zgadza się, to pomyłka.
Też dostałam…
Witam. W dniu 16.06.2023 również otrzymałem wiadomość z czeskiego allegro. Nic nigdy tam nie sprzedawałem i nie wiem co to za wiadomość. O co w tym chodzi ? Nie chce jakiś naliczeń @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
i jeżeli jest 0 to jest ok?
Tzn. że nie masz czym się przejmować a taki mail to może być próbą oszustwa.
mam nadzieję. Dzięki
@jaca1975 e-mail nie był próbą oszustwa, pochodzi od nas i otrzymałeś go w wyniku pomyłki, za którą przepraszamy! Możesz go ze spokojem zignorować.
Dziękuję za informację
Szanowna Pani Moderatorko. Uważam, że jak coś poszło nie tak, to wystarczy wysłać tą samą drogą maila informującego, że poprzedni był błędem. I po sprawie. Uważam, że to się nam należy (bez podtekstów)
@orionwj taka wiadomość mogłaby wprowadzić więcej zamieszania i ostatecznie została podjęta decyzja o niewysyłaniu takiej wiadomości, niemniej dziękuję za Twój głos w tej sprawie. Na przyszłość wiadomości z tego wątku, będą ważnym argumentem w takich sprawach.
Otrzymałem mail z adresu:
Po przetłumaczeniu wychodzi, że przekroczyłem jakąś kwotę transakcji. Ja niczego nie kupuję i nie sprzedaję na czeskim allegro, oraz nie kupuję tam.
Czy ktoś może wie o co chodzi?
| |||
| |||
| |||
|
@orionwj to pomyłka allegro. Zignoruje.
Witam dostałem dziwnego maila od info@notifikace.allegro.cz
| ||
|
oszustwo czy co to jest? (wiadomośc z maila tłumaczona na polski)