Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
jak przełęcze na - prywatnie to działa - ale ja jestem firmą kupowałem i sprzedaje jako firma - nie działam prywatnie - błagam proszę o rozwiązanie - proszę mnie nie zostawiać z tym - to zawsze działało
@AleMotyw6 Ale ja to dalszym ciągu weryfikuję. Proszę Cię o cierpliwość. Jak tylko otrzymam odpowiedź, wrócę z informacją.
Ok bardzo dziękuję
Do tego w dziale numizmatyka pokazuje mi się coś takiego jak poniżej że niema żadnych aukcji ??? przecież są i zawsze były - o co chodzi ? bardzo proszę o pomoc
Rodzaj oferty
Mam pytanie odnośnie wystawianych aukcji, ponieważ wystawiam aukcję i pomimo, iż u mnie widnieje jako aktywna to w ogólnej sprzedaży kiedy chce ją wyszukać to jej nie ma, a kiedy wchodzę w nią przez swój profil wyskakuje informacja : "ups nic tu nie ma " nie bardzo rozumiem czego tak się dzieje i co to oznacza. teraz nie wiem z iloma aukcjami może być podobnie ?
Jesteś firmą i Allegro może Ci nie pokazywać aukcji w których nie jest zaznaczone, że wystawiasz fakturę VAT.
Podaj numer tej aukcji to modelatorzy też rzucą na nią fachowym okiem.
dziękuję za odpowiedź, ale to raczej nie to jest powodem, wprowadziłem do wszystkich możliwość fv i stawkę
podsyłam numer aukcji dla przykładu 17908587045
u siebie ja widzę, a jeśli na przykład wyszukuję aukcje po kodzie kreskowym to widać inne a mojej nie
@tombud_hurt przeglądasz te aukcje na allegro business czy zwykłym allegro? To może być powodem.
na allegro bissnes - tak zawsze było wszystko się wyświetlało kupowałem licytowałem - jestem firmą
na allegro bissnes - tak zawsze było wszystko się wyświetlało kupowałem licytowałem - jestem firmą
jak przełęcze na - prywatnie to działa - ale ja jestem firmą kupowałem i sprzedaje jako firma - nie działam prywatnie - błagam proszę o rozwiązanie - proszę mnie nie zostawiać z tym - to zawsze działało
Nagle działa chociaż przeglądam przez allegro business
możliwe że musiało przemielić wprowadzenie stawek vat, ale jeszcze weryfikuje czy wszystkie widać
dziękuję za pomoc
@tombud_hurt Daj proszę znać potem, czy wszystko wróciło do normy.
@Saxon4 i @AleMotyw6 Odnotowaliśmy problemy z kwalifikacją ofert na Allegro Business, w związku z aktywacją business.allegro.pl, dlatego niektóre oferty nawet spełniające warunki, mogą nie być widoczne na business.allegro.pl.
Problem powinien zostać rozwiązany do końca tego tygodnia. Migracja tych ofert jeszcze trwa, więc proszę Was jeszcze o cierpliwość.
Dziękuję za odpowiedź - Ps: z Ulubionych wywaliło mi wszystkie oferty zaznaczone jest tylko jedna a inne nie chcą się dodawać nie da się dodać
Dziękuję za odpowiedź - Ps: z Ulubionych wywaliło mi wszystkie oferty zaznaczone jest tylko jedna a inne nie chcą się dodawać nie da się dodać
A bo to pierwszy raz. Kiedyś zgłaszałam, że chyba płatności nie chodzą jeszcze rano. Po 2h dali odpowiedź, że wszystko gra. O godzinie 17 odnotowali problem. Co ich magicy tam robią jak nawet spadku ilości skutecznych wpłat nie zauważają przez taki okres...
Prosze odpisac jak we wszystkich wątkach bo tylko tyle p[otraficie Odnotowaliśmy problemy z kwalifikacją ofert na Allegro Business, w związku z aktywacją business.allegro.pl. A jest już 22.09 i nic się nie zmieniło
Dzień dobry,
zauważyłem problem z widocznością ofert po edycji w panelu Sales Center – po zapisaniu zmian aukcja przestaje być widoczna dla osób zalogowanych (również dla samego sprzedawcy). Zamiast oferty pojawia się komunikat „Ups, nic tu nie ma”.
Ponieważ większość kupujących korzysta z Allegro po zalogowaniu, w praktyce uniemożliwia to sprzedaż.
Czy możecie sprawdzić u siebie, czy Wasze aukcje wyświetlają się normalnie w wynikach wyszukiwania po zalogowaniu?