anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[17.09.2025] Komunikat: "Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść..."

MAMY ROZWIĄZANIE!
stylander
#9 Pomysłodawca

co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

oznacz moderatorów
144 ODPOWIEDZI 144
krn1993
#1 Nowicjusz

Witam. Problem mam taki ze wchodzę w swój asortyment klikam jedną ze swoich aukcji uruchamia mi sie karta i wychodzi "Ups ta strona nie istnieje" co to może być?

oznacz moderatorów
-MojaBielizna-
#8 Zapaleniec

A u mnie teraz jest tak, jak wchodzę  w swój asortyment i klikam w jedną z moich aukcji to  aukcja już nie znika, ale widzę ją jako kupujący. 

oznacz moderatorów
pigmej-19801028
#8 Zapaleniec

We wszystkich aukcjach powinna być ustawiona stawka VAT dla PL. Wszystko opisane jest wyżej. 

oznacz moderatorów
autoparts-julia
#1 Nowicjusz

Dlaczego po kliknięci w swoją ofertę otrzymuję taką informację

u p s , nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@autoparts-julia jest to związane z wprowadzeniem Allegro Business. Sprawdź, czy Twoje oferty spełniają warunki podane tutaj. Jeżeli nie, znajdziesz je po przełączeniu widoku konta na prywatne: 
Zrzut ekranu 2025-09-23 141651.png

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
W9Parts
#7 Wielbiciel

Jeśli jestem ustawiony jako kupujący business to ofert prywatnych lub wystawionych błędnie bez stawki vat ,to ich nie widzę? 

oznacz moderatorów
Ram-Bit
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, wchodząc na swoje aukcje z zakładki asortyment ( oferty maja status aktywny) na jakąś z moich ofert to po 2 sekundach pojawia się komunikat Błąd 404. 

"Ups, nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy."

Czy tylko ja tak mam? Co z tym zrobić?

Przykładowa aukcja 

RamBit_0-1759135393460.png

Przy tych ofertach nie ma napisu BUSINESS. Uprzedzając pytanie - stawka VAT jest poprawna.

oznacz moderatorów
lewgorzkowski
#12 Orędownik

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   dlaczego na BUSINESS nie widać ani rabatów ani serii produktowych, po co ja to ustawiam?

oznacz moderatorów
Majster77
#10 Popularyzator

Bo to jest Allegro najpier robia później myslą. I nie masz co sie burzyć bo bana dostniesz jak powiesz co o tym myślisz

oznacz moderatorów
Sa_nova

@lewgorzkowski wyjaśniam ten temat i wrócę z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
automaxhit_pl
#9 Pomysłodawca

Czy wiadomo kiedy to zostanie naprawione ? Kleinci biznesowi nie mogą robić zakupów !!!
Za ADS jest pobierana opłata, ale po przekierowaniu na ofertę i tak klient nie może kupić, bo wyskakuje "UPS  Nic tu nie ma" !!!

oznacz moderatorów
la_nika

@BusTruckParts @automaxhit_pl przepraszam Was za problemy z widocznością ofert.
Otrzymałam informację, że migracja powinna zakończyć się do końca tygodnia (niedziela 5.10.2025). Kupujący firmowi mogą robić zakupy firmowe na Waszych kontach, wybierając fakturę z poziomu allegro.pl. 

@lewgorzkowski serie produktowe będą widoczne na kolejnych etapach wdrożenia, jeżeli chodzi o rabaty, czy masz na myśli rabaty kierowane do firm, czy dla konsumentów?
Tych drugich nie będzie widać na business.allegro.pl. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Majster77
#10 Popularyzator

Problem w tym ze to samo mówiliście tydzień temu. I jak znowu napisze co o tymy myslę to dostanę bana. Problem w tym ze może i mogą ale jakoś nie kupuja. Najgorszy wrzesien od 5 lat. Brawo WY

oznacz moderatorów
Majster77
#10 Popularyzator

Konwersja mi spadła z 9 procent do 3

oznacz moderatorów
automaxhit_pl
#9 Pomysłodawca

@la_nika la_nika 
Niestety oferty, które nie są oznaczone jako Allegro BUSINESS nie są widoczne dla klientów firmowych i zakupów takiech klienci firmowi nie mogą robić. W tym cały problem.
Jeżeli klient jest zalgowany na koncie firmowym, to nie widzi oferty która nie jest oznaczona BUSINESS.

oznacz moderatorów
la_nika

@automaxhit_pl klient z kontem firma, jeśli włączy widok prywatny (wejdzie na allegro.pl), zobaczy taką ofertę i będzie mógł poprosić Cię o wystawnie faktury. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Majster77
#10 Popularyzator

CZego Pani nie rozumie jeśli włączy jak sama Pani pisze. A jak nie właczy to nie zobaczy chodzi o to że ADs i wydane na nie pieniądze idą w błoto bo jak komuś wyskakuje że nic tu nie ma to zamyka kartę na przeglądarce nie wchodzi na to formum i czyta wasze wypociny i mówi sobie a trzeba przełączyć na inny widok. I to powoduje spadek konwersji. W jakim swiecie wy zyjecie. Powtórze i ma gdzies czy dostane bana jestescie nieudacznikami

oznacz moderatorów
automaxhit_pl
#9 Pomysłodawca

Szanowan Pani @la_nika
Niestety nie jest to prawcą do Pani pisze.
Ja napisze najbardziej jasno jak to potrafię. Jeżeli użytkownik jest zalogowany na konto firmowe, to klikając na ofertę (np. poprzez reklamę ADS) to Allegro AUTOMATYCZNIE przenosi do Allegro BUISSNES i wyskakuje informacja, że ta aukcja nie istnieje.
Nawet jak pokusi sie usunąć z adresu "business.allegro.pl" przedrostek "business" chcąc wyświetlić aukcję na "allegro.pl", to allegro AUTOMATYCZNIE przenosi do sekcji business.allegro.pl i nie wyśtietla tej oferty.
Stąd pilność w załatwieniu tej sprawy. Reklamy ADS przepalane są na puste kliknięcia. A klient firmowy nawet jak chce - to nie ma jak kupić!

oznacz moderatorów
Majster77
#10 Popularyzator

No widzisz oni po prostu tego nie rozumieją. Bawią się za czyjes pieniądze. Podobno wszyscy maja wrócic do biura. Najwyzszy czas jakoś mi nie zal pracowników Allegro skoro nie dysponuja zadną wiedzą, a próbuja sie wypowiadać na jakies tematy.

oznacz moderatorów
lewgorzkowski
#12 Orędownik

rabat - 50% na 5ty, baner firmowy, serie produktowe, nic nie ma, gołe aukcje

oznacz moderatorów