Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
Witam. Problem mam taki ze wchodzę w swój asortyment klikam jedną ze swoich aukcji uruchamia mi sie karta i wychodzi "Ups ta strona nie istnieje" co to może być?
A u mnie teraz jest tak, jak wchodzę w swój asortyment i klikam w jedną z moich aukcji to aukcja już nie znika, ale widzę ją jako kupujący.
We wszystkich aukcjach powinna być ustawiona stawka VAT dla PL. Wszystko opisane jest wyżej.
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
@autoparts-julia jest to związane z wprowadzeniem Allegro Business. Sprawdź, czy Twoje oferty spełniają warunki podane tutaj. Jeżeli nie, znajdziesz je po przełączeniu widoku konta na prywatne:
Jeśli jestem ustawiony jako kupujący business to ofert prywatnych lub wystawionych błędnie bez stawki vat ,to ich nie widzę?
Dzień dobry, wchodząc na swoje aukcje z zakładki asortyment ( oferty maja status aktywny) na jakąś z moich ofert to po 2 sekundach pojawia się komunikat Błąd 404.
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy."
Czy tylko ja tak mam? Co z tym zrobić?
Przykładowa aukcja
Przy tych ofertach nie ma napisu BUSINESS. Uprzedzając pytanie - stawka VAT jest poprawna.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ dlaczego na BUSINESS nie widać ani rabatów ani serii produktowych, po co ja to ustawiam?
Bo to jest Allegro najpier robia później myslą. I nie masz co sie burzyć bo bana dostniesz jak powiesz co o tym myślisz
@lewgorzkowski wyjaśniam ten temat i wrócę z informacją.
Czy wiadomo kiedy to zostanie naprawione ? Kleinci biznesowi nie mogą robić zakupów !!!
Za ADS jest pobierana opłata, ale po przekierowaniu na ofertę i tak klient nie może kupić, bo wyskakuje "UPS Nic tu nie ma" !!!
@BusTruckParts @automaxhit_pl przepraszam Was za problemy z widocznością ofert.
Otrzymałam informację, że migracja powinna zakończyć się do końca tygodnia (niedziela 5.10.2025). Kupujący firmowi mogą robić zakupy firmowe na Waszych kontach, wybierając fakturę z poziomu allegro.pl.
@lewgorzkowski serie produktowe będą widoczne na kolejnych etapach wdrożenia, jeżeli chodzi o rabaty, czy masz na myśli rabaty kierowane do firm, czy dla konsumentów?
Tych drugich nie będzie widać na business.allegro.pl.
Problem w tym ze to samo mówiliście tydzień temu. I jak znowu napisze co o tymy myslę to dostanę bana. Problem w tym ze może i mogą ale jakoś nie kupuja. Najgorszy wrzesien od 5 lat. Brawo WY
Konwersja mi spadła z 9 procent do 3
@la_nika la_nika
Niestety oferty, które nie są oznaczone jako Allegro BUSINESS nie są widoczne dla klientów firmowych i zakupów takiech klienci firmowi nie mogą robić. W tym cały problem.
Jeżeli klient jest zalgowany na koncie firmowym, to nie widzi oferty która nie jest oznaczona BUSINESS.
@automaxhit_pl klient z kontem firma, jeśli włączy widok prywatny (wejdzie na allegro.pl), zobaczy taką ofertę i będzie mógł poprosić Cię o wystawnie faktury.
CZego Pani nie rozumie jeśli włączy jak sama Pani pisze. A jak nie właczy to nie zobaczy chodzi o to że ADs i wydane na nie pieniądze idą w błoto bo jak komuś wyskakuje że nic tu nie ma to zamyka kartę na przeglądarce nie wchodzi na to formum i czyta wasze wypociny i mówi sobie a trzeba przełączyć na inny widok. I to powoduje spadek konwersji. W jakim swiecie wy zyjecie. Powtórze i ma gdzies czy dostane bana jestescie nieudacznikami
Szanowan Pani @la_nika
Niestety nie jest to prawcą do Pani pisze.
Ja napisze najbardziej jasno jak to potrafię. Jeżeli użytkownik jest zalogowany na konto firmowe, to klikając na ofertę (np. poprzez reklamę ADS) to Allegro AUTOMATYCZNIE przenosi do Allegro BUISSNES i wyskakuje informacja, że ta aukcja nie istnieje.
Nawet jak pokusi sie usunąć z adresu "business.allegro.pl" przedrostek "business" chcąc wyświetlić aukcję na "allegro.pl", to allegro AUTOMATYCZNIE przenosi do sekcji business.allegro.pl i nie wyśtietla tej oferty.
Stąd pilność w załatwieniu tej sprawy. Reklamy ADS przepalane są na puste kliknięcia. A klient firmowy nawet jak chce - to nie ma jak kupić!
No widzisz oni po prostu tego nie rozumieją. Bawią się za czyjes pieniądze. Podobno wszyscy maja wrócic do biura. Najwyzszy czas jakoś mi nie zal pracowników Allegro skoro nie dysponuja zadną wiedzą, a próbuja sie wypowiadać na jakies tematy.
la_nika rabat - 50% na 5ty, baner firmowy, serie produktowe, nic nie ma, gołe aukcje