anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[21.08.2025] Nie działa wniosek o rabat transakcyjny (zwrot prowizji)

MAMY ROZWIĄZANIE!
TakaTabaka
#9 Pomysłodawca

Hej, 
czy tylko ja nie mogę złożyć wniosku o zwrot prowizji? Składam wnioski do poszczególnych zwróconych zamówień i wniosek się nie pojawia. Mogę składać wniosek bez końca na jeden produkt. 

czy jestem w tym osamotniony?

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22
motobob
#8 Zapaleniec

U nas to samo.. też nie można złożyć wniosku o zwrot prowizji. 

oznacz moderatorów
deymon_pl
#11 Animator
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A nie zwracają sami po systemowym zwrocie kasy? Mnie to wraca samo... Choć sprawdzałam tylko na anulowanych przeze mnie. Ostatnio typowych zwrotów nie miałam...

#15 Entuzjasta

@TakaTabaka  Ty nie możesz zwrócić prowizji a mnie kupujący sygnalizują że nie mogą zapłacić. Czyżby wreszcie coś zaczęło się dziać?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@TakaTabaka @motobob @deymon_pl Podajcie, proszę, numery przykładowych zamówień, których dotyczy problem.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ZAJEFAJNE-EU
#7 Wielbiciel

Tutaj nie ma znaczenie zamówienie bo nie działa do wszystkich. Wniosek można składać w nieskończoność i jest niewidoczny w złożonych wnioskach.

oznacz moderatorów
motobob
#8 Zapaleniec

U mnie to przykładowo zamówienie: a063c387-7120-11f0-89c9-9b4732e8e90c

oznacz moderatorów
deymon_pl
#11 Animator

e694c012-713c-11f0-83ff-09c7f5d81ede    ee4fcc40-7453-11f0-be6d-33ed7fe0cbb0

oznacz moderatorów
Sa_nova

[Aktualizacja 21.08.2025, 17:21] Problem został już rozwiązany i otrzymujemy wasze wnioski, które składaliście w czasie występowania błędu. Nie będzie konieczności ponownego ich zgłaszania. 😊

@TakaTabaka@deymon_pl@motobob@ZAJEFAJNE-EU aktualnie mogą występować problemy ze złożeniem wniosku. Nasz dział techniczny za problem i już pracuje nad jego rozwiązaniem. Przepraszam za powstałe niedogodności, dam znać gdy tylko złożenie wniosku będzie możliwe.    

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Sa_nova  A wiesz może czemu kupujący u mnie od wczoraj nie mogą zapłacić? 

oznacz moderatorów
Sa_nova

@cztery_bez_atu weryfikuję to i wrócę do Ciebie z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Sa_nova skonsultuj jeszcze proszę , dlaczego naliczanie prowizji zawsze idzie bez przeszkód  ,nigdy nie była potrzebna pomoc ,, Działu Technicznego ,,

oznacz moderatorów
cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Sa_nova  Przypominam się nieśmiało 😣

oznacz moderatorów
Sa_nova

@cztery_bez_atu niestety nie mam jeszcze odpowiedzi w Twojej sprawie. Dowiedziałam się jednak, że faktycznie występowały problemy z płatnościami, więc problem jest nam znany. 😔

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Sa_nova  Prowizja pobrana a kupujący od 3 dni  nadal nie mogą płacić. Dzieje się coś?

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@cztery_bez_atu proszę o cierpliwość, dowiem się co się dzieje w tym temacie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Sa_nova Niestety wnioski o zwrot prowizji nadal nie wchodzą (17:38) zamówienie faa327fe-78dc-11f0-bfb3-cf3324d53cd2  zwrot wpłaty zaksiegował sie prawidłowo natomiast wniosek o zwrot prowizji sie nie ksieguje.Można go złożyć lecz nie ma go w zakładce "złożone wnioski"

oznacz moderatorów
Sa_nova

@_Likos_ dzięki za sygnał! Zgłaszam to i wrócę z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Sa_nova

@_Likos_ Już wracam do Ciebie! Wnioski w zakładce "złożone wnioski" będą pojawiać się z opóźnieniem. Będę kontrolować temat i dam znać kiedy wszystkie wnioski powinny być już widoczne. Także przepraszam za utrudnienia i poproszę o jeszcze trochę cierpliwości. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów