Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
czy tylko ja nie mogę złożyć wniosku o zwrot prowizji? Składam wnioski do poszczególnych zwróconych zamówień i wniosek się nie pojawia. Mogę składać wniosek bez końca na jeden produkt.
czy jestem w tym osamotniony?
U nas to samo.. też nie można złożyć wniosku o zwrot prowizji.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Hallo pomozecie, jak mamy pracować???
A nie zwracają sami po systemowym zwrocie kasy? Mnie to wraca samo... Choć sprawdzałam tylko na anulowanych przeze mnie. Ostatnio typowych zwrotów nie miałam...
@TakaTabaka Ty nie możesz zwrócić prowizji a mnie kupujący sygnalizują że nie mogą zapłacić. Czyżby wreszcie coś zaczęło się dziać?
@TakaTabaka @motobob @deymon_pl Podajcie, proszę, numery przykładowych zamówień, których dotyczy problem.
Tutaj nie ma znaczenie zamówienie bo nie działa do wszystkich. Wniosek można składać w nieskończoność i jest niewidoczny w złożonych wnioskach.
U mnie to przykładowo zamówienie: a063c387-7120-11f0-89c9-9b4732e8e90c
e694c012-713c-11f0-83ff-09c7f5d81ede ee4fcc40-7453-11f0-be6d-33ed7fe0cbb0
[Aktualizacja 21.08.2025, 17:21] Problem został już rozwiązany i otrzymujemy wasze wnioski, które składaliście w czasie występowania błędu. Nie będzie konieczności ponownego ich zgłaszania. 😊
@TakaTabaka, @deymon_pl, @motobob, @ZAJEFAJNE-EU aktualnie mogą występować problemy ze złożeniem wniosku. Nasz dział techniczny za problem i już pracuje nad jego rozwiązaniem. Przepraszam za powstałe niedogodności, dam znać gdy tylko złożenie wniosku będzie możliwe.
@Sa_nova A wiesz może czemu kupujący u mnie od wczoraj nie mogą zapłacić?
@cztery_bez_atu weryfikuję to i wrócę do Ciebie z informacją.
@Sa_nova skonsultuj jeszcze proszę , dlaczego naliczanie prowizji zawsze idzie bez przeszkód ,nigdy nie była potrzebna pomoc ,, Działu Technicznego ,,
@Sa_nova Przypominam się nieśmiało 😣
@cztery_bez_atu niestety nie mam jeszcze odpowiedzi w Twojej sprawie. Dowiedziałam się jednak, że faktycznie występowały problemy z płatnościami, więc problem jest nam znany. 😔
@Sa_nova Prowizja pobrana a kupujący od 3 dni nadal nie mogą płacić. Dzieje się coś?
@cztery_bez_atu proszę o cierpliwość, dowiem się co się dzieje w tym temacie.
@Sa_nova Niestety wnioski o zwrot prowizji nadal nie wchodzą (17:38) zamówienie faa327fe-78dc-11f0-bfb3-cf3324d53cd2 zwrot wpłaty zaksiegował sie prawidłowo natomiast wniosek o zwrot prowizji sie nie ksieguje.Można go złożyć lecz nie ma go w zakładce "złożone wnioski"
@_Likos_ dzięki za sygnał! Zgłaszam to i wrócę z informacją.
@_Likos_ Już wracam do Ciebie! Wnioski w zakładce "złożone wnioski" będą pojawiać się z opóźnieniem. Będę kontrolować temat i dam znać kiedy wszystkie wnioski powinny być już widoczne. Także przepraszam za utrudnienia i poproszę o jeszcze trochę cierpliwości. 😊