anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

3 tygodnie weryfikowania sprzedawcy - brak możliwości wypłaty pieniędzy!

pendrajwy_pl
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry. Od 3 tygodni (ostatnia wypłata 1 listopada) Panstwo weryfikujecie moją tożsamość jako właściciela konta allegro/konta Platnosci. Zweyfikowałem się przez NFC aplikacja eDo APP, potem przesłałem zdjęcie dowodu osobistego, potem przesłałem nawet zdjęcie paszportu.
Najpierw przez tydzień pies z kulawą noga się mną nie zainteresował, gdy napisałem dostałem odpowiedź że dopiero mam dosłać dowód osobisty (a po kolejnym tygodniu i paszport).
W międzyczasie obsługa pytała mnie (sic!) jak długo "jesteście Państwo w Polsce" - pomimo ze prowadze jednoosobową działalność gospodarczą, mam polskie obywatelswo i nigdy nie posiadalem innego! Obsluga nie odpowiada na zadawane przeze mnie pytania (np w zakresie złożenia skargi na ich pracę).

Czy moge prosic o pomoc w odzyskaniu dostepu do swoich środków?

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

bosek_2804
#10 Popularyzator#

PayU ? U nas 13 dni i myślałem, że to rekord. W sieci jednak znalazłem, że i miesiąc.. 

Tak nie powinno być. 

Ale CHIŃCZYKÓW wpuszczają bez problemu. Jak ich weryfikują ? 

oznacz moderatorów

pendrajwy_pl
#9 Pomysłodawca#

po jakis 13 dniach to ja napisalem "co sie dzieje" to mi allegro napisalo ze mam przyslac zdjecie dowodu, mimo ze wczesniej poszlo po eDo. jakbym nie napisal to zero zainteresowania.

oznacz moderatorów