Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Od 3 tygodni (ostatnia wypłata 1 listopada) Panstwo weryfikujecie moją tożsamość jako właściciela konta allegro/konta Platnosci. Zweyfikowałem się przez NFC aplikacja eDo APP, potem przesłałem zdjęcie dowodu osobistego, potem przesłałem nawet zdjęcie paszportu.
Najpierw przez tydzień pies z kulawą noga się mną nie zainteresował, gdy napisałem dostałem odpowiedź że dopiero mam dosłać dowód osobisty (a po kolejnym tygodniu i paszport).
W międzyczasie obsługa pytała mnie (sic!) jak długo "jesteście Państwo w Polsce" - pomimo ze prowadze jednoosobową działalność gospodarczą, mam polskie obywatelswo i nigdy nie posiadalem innego! Obsluga nie odpowiada na zadawane przeze mnie pytania (np w zakresie złożenia skargi na ich pracę).
Czy moge prosic o pomoc w odzyskaniu dostepu do swoich środków?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
PayU ? U nas 13 dni i myślałem, że to rekord. W sieci jednak znalazłem, że i miesiąc..
Tak nie powinno być.
Ale CHIŃCZYKÓW wpuszczają bez problemu. Jak ich weryfikują ?
po jakis 13 dniach to ja napisalem "co sie dzieje" to mi allegro napisalo ze mam przyslac zdjecie dowodu, mimo ze wczesniej poszlo po eDo. jakbym nie napisal to zero zainteresowania.