Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od około kwadransa nie możemy wystawić aukcji, zarówno bezpośrednio na allegro jak i przez własne narzędzie w oparciu o api, po kliknięciu "wystaw podobną" pojawia się okienko jak poniżej. Oczywiście Cookies wyczyszczone. Czy ktoś może boryka się z tym problemem?
U nas to samo, także problem najpewniej "globalny"
Ja nie mam żadnego okienka, tylko po kliknięciu wystaw przez formularz mam pusty ekran- nic się nie wczytuje. Inne strony wczytują się bez problemu, więc to nie jest kwestia mojego internetu.
Prosimy o sprawdzenie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mamy to samo 😞
Na naszym koncie też występuje ten problem.
Wyskakuje okienko z napisem ''Coś poszło nie tak" Not Found"
Dokładnie. Wyczyszczenie komputera z ciasteczek i innych śmieci też nic nie dało.
Jeśli i Wy macie to samo, to czekamy aż się Allegro podniesie.
Mam to samo, jakiś błąd...
u nas ten sam problem. proszę o informację @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie ten sam problem ! Allegro jak zawsze dobrze nas informuje o problemach technicznych.
@superstore @autoczescikowal @daily-torebki @AudioWinyl @Klocko-m-ania otrzymywaliśmy dziś zgłoszenia na temat problemów z wystawianiem ofert.
Problem nie powinien już występować, został rozwiązany, gdyby było inaczej poproszę o informację.
Dzień dobry. Nadal nie działa wystaw podobną na powiązanym koncie
@agdcobra problem został rozwiązany ponad rok temu.
To, co zgłaszasz to coś innego. Czy możesz przesłać zrzut ekranu z komunikatem jaki się pojawia?
Przepraszam nie zerknąłem na datę
@agdcobra mamy problemy i dział techniczny już działa w tej sprawie. Dam znać, gdy otrzymam informacje na ten temat. Dziękuje za zgłoszenie!
Witam Od ok. 20 minut nie można edytować aukcji ani utworzyć szkicu. Czy trwają jakieś prace?
@tu_kupuje_czesci tak , coś się blokowało , ale za drugim podejściem poszło .
@tu_kupuje_czesci tak, występowały problemy z wystawianiem ofert, ale teraz wszystko powinno już działać poprawnie.
Po wpisaniu trzech kategorii , z których przed chwilą wystawiałem sprzedaż pokazuje się stały komunikat - Not faund
Witam, czy wam również nie działa opcja wystawiania podobnej aukcji, lub z nowej po wyborze produktu strona nie ładuje się. pozdrawiam
na Operze to samo