Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od około kwadransa nie możemy wystawić aukcji, zarówno bezpośrednio na allegro jak i przez własne narzędzie w oparciu o api, po kliknięciu "wystaw podobną" pojawia się okienko jak poniżej. Oczywiście Cookies wyczyszczone. Czy ktoś może boryka się z tym problemem?
U nas to samo, także problem najpewniej "globalny"
Ja nie mam żadnego okienka, tylko po kliknięciu wystaw przez formularz mam pusty ekran- nic się nie wczytuje. Inne strony wczytują się bez problemu, więc to nie jest kwestia mojego internetu.
Prosimy o sprawdzenie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mamy to samo 😞
Na naszym koncie też występuje ten problem.
Wyskakuje okienko z napisem ''Coś poszło nie tak" Not Found"
Dokładnie. Wyczyszczenie komputera z ciasteczek i innych śmieci też nic nie dało.
Jeśli i Wy macie to samo, to czekamy aż się Allegro podniesie.
Mam to samo, jakiś błąd...
u nas ten sam problem. proszę o informację @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie ten sam problem ! Allegro jak zawsze dobrze nas informuje o problemach technicznych.
@superstore @autoczescikowal @daily-torebki @AudioWinyl @Klocko-m-ania otrzymywaliśmy dziś zgłoszenia na temat problemów z wystawianiem ofert.
Problem nie powinien już występować, został rozwiązany, gdyby było inaczej poproszę o informację.
Dzień dobry. Nadal nie działa wystaw podobną na powiązanym koncie
Przepraszam nie zerknąłem na datę
Witam Od ok. 20 minut nie można edytować aukcji ani utworzyć szkicu. Czy trwają jakieś prace?
@tu_kupuje_czesci tak , coś się blokowało , ale za drugim podejściem poszło .
@tu_kupuje_czesci tak, występowały problemy z wystawianiem ofert, ale teraz wszystko powinno już działać poprawnie.
Po wpisaniu trzech kategorii , z których przed chwilą wystawiałem sprzedaż pokazuje się stały komunikat - Not faund
Witam, czy wam również nie działa opcja wystawiania podobnej aukcji, lub z nowej po wyborze produktu strona nie ładuje się. pozdrawiam
na Operze to samo