Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To zaczyna zakrawać na ironię, głupotę, absolutną indolencję , Do trzech razy sztuka, tym razem miarka się przebrała i upubliczniam temat.
W dniu wczorajszym otrzymałam e-mail o usunięciu mojej aukcji
i udzieleniu mi upomnienia. A kto udzieli upomnienia pracownikom za ich bezmyślność, głupotę i indolencję.?
Identycznego posta otrzymałam po RAZ PIERWSZY w październiku 2023 roku i wówczas stosownie do okoliczności wyjaśniłam zarzuty (zgłoszenie 36917569)
Przyjęliście je, a konkretnie pracownik allegro Janusz S. powiedział czego brakuje i co mam uzupełnić. co zresztą zostało zrobione. Choć miałam nieco odmienne zdanie.
Po RAZ DRUGI dostałam identycznego maila 8 stycznia 2024 roku.
Po RAZ TRZECI identyczny post przyszedł 3 sierpnia 2024 roku.
Po RAZ CZWARTY identyczny post trafił do mnie 10 lipca 2025 roku. (zgłoszenie 53097364) Pani Izabela G, napisała "Konsultuję Państwa sprawę z dedykowanym działem eksperckim."
11 lipca Pani Izabela G napisała: dziękuję za cierpliwość.
Oferta została nieprawidłowo zamknięta przez system.
Skontaktowałam się w sprawie oferty z działem eksperckim i dowiedziałam się, że sankcje z oferty zostały anulowane oraz zostały wprowadzone poprawki w systemie aby taka sytuacja więcej się nie powtórzyła.
Przepraszam za zaistniałą sytuację.
Wczoraj taki post przyszedł po raz PIĄTY.
Allegro gra w kulki? Poprawiliście system i system dalej działa źle skoro znów usunęliście mi tę samą aukcję. Na allegro jestem więcej jak 20 kilka lat ale takiej indolencji i bałaganu jeszcze nigdy nie było. Wasza AI jest do kitu.
Przeprosiny są nieadekwatne do straty czasu poświęconego na wyjaśnienia i wznowienie aukcji.
@AptekaNatolinska to nie jest tak, że Oni sobie z tym nie radzą, to jest ich sposób na radzenie sobie z problemami, tak prewencyjnie zamykają aukcje
@AptekaNatolinska U mnie wczoraj i dzisiaj to samo.
Raz wczoraj, a drugi raz dzisiaj Allegro zakończyło moją ofertę 17134875556. Powód - błędne połączenie z produktem. No nie, nie jest błędne.
Proszę o informację co kierowało czymś, co zadecydowało o zakończeniu oferty i upominaniu mnie.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Może uprzejmie któraś z opiekunek tego forum zechce zająć stanowisko w powyższym temacie.
Skontaktowałaś się z nami również przez formularz kontaktowy, dlatego w tym temacie otrzymasz od nas odpowiedź mailowo w zgłoszeniu nr 54415622.
Poprosiłem o niezwłoczną weryfikację i nadałem sprawie priorytet.
Ano tak, bo skoro nikt z moderatorów nie raczył zając stanowiska ani nie zainteresował się zgłoszonym problemem, musiłam wywołac do tablicy już kogoś konkretnego. Skoro wy nie macie "mocy przerobowych" to poszłam wyżej. Nie zmienia to mojej opinii o indolencji allegro.