Czegoś nie rozumiem.
Wszystkie zamówienia wysyłam na bieżąco. Wpisuje numery przesyłek. Przy wystawianiu aukcji wybieram czas wysyłki "natychmiast". A teraz te *&*&***& z allegro piszą przy moich aukcjach czas dostawy 9-14 dni!
To jakaś zemsta, że nie korzystam z wysyłek allegro? Mam indywidualną umowę z firmą kurierską. Przez nich może mi drastycznie spaść sprzedaż. [edycja] straszne. Jawne utrudnianie prowadzenia sprzedaży.
Napisz do mnie na e-mail (edycja) coś ci podpowiem bo widzę że na twoich ofertach nawet małych elementach masz 13 dni dostawy. Może mój sposób u ciebie zadziała.
Czy chwila cierpliwości to wg standardu Allegro ile? bo mija właśnie ponad 40h od zgłoszenia problemu, czy ktoś z Allegro w ogóle się tym zajmuje? czy tak jak padł komentarz gdzieś powyżej, problem sam się rozwiąże za 11 dni?
to jest celowe działanie Allegro . Polega na tym żeby zniechęcić do własnej umowy z przewoźnikiem . Jeżeli podpiszesz umowę z przewoźnikiem Allegro będzie czas dostawy wyświetlał się poprawnie .
Dokładnie! Mnie już nie raz przekonywali żeby z nimi podpisać umowę.
@AutoJatne @bumper3 sprawdziłam klika stron Waszych ofert i wszędzie oznaczenie jest poprawne i w Waszych ofertach wyświetla się informacja "dostawa przed świętami". Jeśli gdzieś tak nie jest, poproszę o dokładne numery, będziemy sprawdzać je oferta po ofercie.
pierwsze lepsze :18171092369 ,18161498347
@czesciwlkp Czas dostawy jest wyświetlany poprawnie. Dla przesyłki kurierskiej są to 3 dni, a informacja wyświetlana jest zgodnie z informacją w artykule.
Brawo Ty, ale właśnie doszedłem sam jak trzeba "oszukać" wasz algorytm, żeby wyświetlało się poprawnie, sprzedaż od razu skoczyła. Szkoda tylko, że 99% pozostałych użytkowników nawet nie wie o waszym przekręcie.
podpowiesz jak ?
Mi się udało to naprawić. Wchodzisz w ustawienia dostawy --> edytujesz swój cennik ZMIEŃ --> DOSTOSUJ CENNIK --> i przeklikać te 4 punkty. Ja jeszcze dodałam Allegro Kurier DPD, bo nie miałam w cenniku, może to wpłynęło na to, że mi już nie pokazuje dostawy towarów za 8 dni.
Część, Mam pytania od klientów czy faktycznie na mój towar trzeba czekać 11 dni. Mam termin dostawy ustawiony na 3 dni. a allegro na części produktów podaje 11dni. Czy ktoś coś takiego miał? Czy to z czegoś wynika?
Dzięki z góry za pomoc!
Witam mam pytanie dlaczego w moich ogłoszeniach zniknela informacja o dostawie przed swietami i czas dostawy 10dni. Mam czas wysyłki ustawiony natychmiast. Wysyłam paczki kurierem dpd i mam gwarancje ze paczki ktore nadam w poniedzialek 22 grudnia do godz 15.00 dojda na drugi dzien czyli przed swietami a allegro skasowało tą informacje i dodalo że dostawa za 10dni przez co ani oni ani ja nie zarobie bo ludzie sie boją kupić ze nie dojdzie na swieta. Wczoraj paczki były wysłane i dzisiaj do godz 12 dostarczone do wszystkich wiec jak moge to zmienic zeby ta informacja wrocila? Wszystkie wysyłki mam wysłane na deklarowany czas. Wysyłam paczki duzych gabarytow 130x130x10cm i tylko moge to wysłac kurierem.
Ja też dzięki pomocy miłego użytkownika allegro, coś przestawiłem i już ładnie wyświetla, że dostawa przed świętami. Dzięki za pomoc kolego 🙂 szkoda tylko, że samo allegro nie może pomóc.
dasz znać jak ?
Wejdź w moje aukcje, znajdź info o mnie i się odezwij.
pierwsze lepsze :18171092369 ,18161498347
m.in:17936403456
17936371723
17559063610
17422776627
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_??
Czy Allegro coś z tym robi, czy też moderatorzy mają już z góry zakazane wypowiadanie się w tym temacie?