Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czegoś nie rozumiem.
Wszystkie zamówienia wysyłam na bieżąco. Wpisuje numery przesyłek. Przy wystawianiu aukcji wybieram czas wysyłki "natychmiast". A teraz te *&*&***& z allegro piszą przy moich aukcjach czas dostawy 9-14 dni!
To jakaś zemsta, że nie korzystam z wysyłek allegro? Mam indywidualną umowę z firmą kurierską. Przez nich może mi drastycznie spaść sprzedaż. [edycja] straszne. Jawne utrudnianie prowadzenia sprzedaży.
Napisz do mnie na e-mail (edycja) coś ci podpowiem bo widzę że na twoich ofertach nawet małych elementach masz 13 dni dostawy. Może mój sposób u ciebie zadziała.
to jest celowe działanie Allegro . Polega na tym żeby zniechęcić do własnej umowy z przewoźnikiem . Jeżeli podpiszesz umowę z przewoźnikiem Allegro będzie czas dostawy wyświetlał się poprawnie .
Dokładnie! Mnie już nie raz przekonywali żeby z nimi podpisać umowę.
@AutoJatne @bumper3 sprawdziłam klika stron Waszych ofert i wszędzie oznaczenie jest poprawne i w Waszych ofertach wyświetla się informacja "dostawa przed świętami". Jeśli gdzieś tak nie jest, poproszę o dokładne numery, będziemy sprawdzać je oferta po ofercie.
pierwsze lepsze :18171092369 ,18161498347
Brawo Ty, ale właśnie doszedłem sam jak trzeba "oszukać" wasz algorytm, żeby wyświetlało się poprawnie, sprzedaż od razu skoczyła. Szkoda tylko, że 99% pozostałych użytkowników nawet nie wie o waszym przekręcie.
podpowiesz jak ?
Ja też dzięki pomocy miłego użytkownika allegro, coś przestawiłem i już ładnie wyświetla, że dostawa przed świętami. Dzięki za pomoc kolego 🙂 szkoda tylko, że samo allegro nie może pomóc.
dasz znać jak ?
Wejdź w moje aukcje, znajdź info o mnie i się odezwij.
pierwsze lepsze :18171092369 ,18161498347
m.in:17936403456
17936371723
17559063610
17422776627