anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja danych produktu

AptekaNatolinska
#15 Entuzjasta

tu chyba sami siebie  przeskoczyliście. Zaproponowana zmiana do smoczków to nutridrink, jak pięść do wiatraka.

Jak nie zaakceptuje to odrzucacie aukcje, jak zaakceptuje to usuniecie z powodu niezgodności parametru marka. Co za **piiip**yzm. Dotyczy proponowanych zmian Oferty powiązane z produktem: 94202401871762233715213016714348

Proszę zajrzycie i niech ktos sie chwilkę zastanowi co wasza AI proponuje. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @AptekaNatolinska. Już to wyjaśniam, niedługo wrócę do Ciebie z informacjami.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary

@AptekaNatolinska, przepraszam za kłopot, produkty w naszym Katalogu zostały błędnie ze sobą połączone jako duplikaty, przez co doszło do zmian. Utworzyliśmy nowy produkt, z którym możesz powiązać oferty - znajdziesz go pod kodem EAN 13041094596837. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#15 Entuzjasta

Zaraz sprawdzę

oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#15 Entuzjasta

Niestety nadal marka smoczka z aukcji https://salescenter.allegro.com/offer/9420240187?sellerId=6098639 to nutridrink.

Ktoś tu niesmacznie się z nami bawi. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@AptekaNatolinska poprawiliśmy już markę w tym produkcie, ale dane mogły się jeszcze nie zaktualizować. Jeśli po weekendzie nadal się nie zmienią, będziemy działać. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Niestety nic się nie zmieniło, nadal marka smoczka to nutridrink, czy możecie trochę szybciej zadziałać? Bo to kpiny ze sprzedawcy. I wy tracicie i ja tracę.

oznacz moderatorów

nat_not

@AptekaNatolinska W produkcie marka jest już zaktualizowana. Spróbuj wejść w edycję oferty z tym produktem, nic nie zmieniać i zaakceptować. Daj znać czy to pomoże.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AptekaNatolinska
#15 Entuzjasta

Wołajcie 

Wołajcie szefa

https://salescenter.allegro.com/offer/9342396467/start?sellerId=6098639

PRÓBA - niestety nadal marka   nutridrink i kicha.  Zróbcie cos w końcu raz a dobrze.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@AptekaNatolinska przekazałem informację dalej, proszę o cierpliwość. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Rozumiem, że zależy Tobie na rozwiązaniu swojego problemy, natomiast mogę zapewnić, że robimy wszystko co w naszej mocy, żeby Tobie pomóc. Proszę więc o wyrozumiałość.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@AptekaNatolinska otrzymałem właśnie informację, że możesz podpiąć się ręcznie. Wszystko myślę, że udało się naprawić. Przepraszam za niedogodności.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów