Allegro Ads

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam. Ponad tydzień temu włączyłam kampanie Allegro Ads. Wybrałam oferty i niestety ale nie wyświetlają się. Wiem że sprawdzicie i powiedzie że wszystko jest ok bo ostatnio miałam tę samą sytuację. Ale niestety nie jest ok. Mam wybrane 3 oferty ceraty i wpisując w wyszukiwarkę "cerata" niestety ale po przejechaniu wszystkich ofert sponsorowanych i promowanych a jest ich ok 3 strony pojawiają się oferty normalne i niestety nie ma moich ofert. Sugerowane cpc to 0,75 a mam 0,80. To raczej nie tak powinno działać bo to nie o to chodzi. Klient wpisuje dany produkt w wyszukiwarkę i powinien go znalezć tak poprostu bez żadnych trudności. Niestety ale będę musiała ją wyłączyć bo to jest totalna strata pieniędzy i jeżeli tak to ma wyglądać to raczej nie pokuszę się o włączenie następnej.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@kadus_ms_fb Twoje oferty są połączone z innymi produktami, które są Top ofertą - czyli są prezentowane na liście produktów. Dlatego Twoje oferty są widoczne po kliknięciu w "porównaj x ofert". O tym czym jest Top oferta i jak ją wybieramy, przeczytasz tutaj.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Numer oferty: 17317143611
Numer oferty: 17317397420
Oferty nie są połączone z żadnym produktem a mimo to nie wyświetlają się jako promowane.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Numer oferty: 17317143611
Numer oferty: 17317397420
Oferty nie są połączone z żadnym produktem a mimo to nie wyświetlają się jako sponsorowane.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Poza tym nawet jeżeli byłyby połączone z inną ofertą to powinny się wyświetlać jako sponsorowane, ponieważ ja zapłacę za Allegro ADS a oferta ma się nie wyświetlać bo jest połączona ? Mówimy cały czas o ofertach sponsorowanych a nie promowanych. W promowanych rozumiem pojęcie TOP OFERTA.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@kadus_ms_fb nie widzę, aby na wskazanych ofertach była informacja o promowaniu bądź sponsorowaniu. Zależy mi, aby wyjaśnić te kwestię dlatego skierowałam brak oznaczenia do weryfikacji.
Moderatorka