anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro ceny

Firma-Polmer
#11 Animator#

Witam.

Nurtuje mnie takie zagadnienie.

Otrzymałem maila o godzinie 12:01 że Allegro obniży ceny w czterech produktach w ramach programu allegro ceny a o godzinie 12:38 otrzymują maila że te same cztery produkty zostały wyłączone z programu allegro ceny.

Czy to jest normalne ??

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_Likos_
#21 Demiurg#

@Firma-Polmer ale informacja brzmiała że "produkty zostały wyłączone z programu" czy też że "wyłączyliśmy alegro cene" bo to różnica

To że alegro ceny są różnie włączane i wyłączane to normalne - juz sie przyzwyczaiłem i nie zwracam uwagi

Natomiast jesłi produkty zostały wyłączone z programu może wynikac z nowego regulaminu. Jeśli na innej platformie lub w swoim sklepie Ty jako firma wystawiasz te same produkty taniej niż na allegro - wówczas zostaną one wyłączone z programu

oznacz moderatorów

Firma-Polmer
#11 Animator#

allegro ceny.png

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@Firma-Polmer  wyłączono obniżke. Tak to normalne, gdzies zmieniła sie cena na rynku system allegro to wychwycił i wyłączył obniżke. Tak to działa.

Musisz miec w danym momencie cene najniższą na allegro  a jednocześnie gdzieś na jakiejś innej platformie/sklepie cena musi byc niższa. Jeśli cokolwiek sie zmieni - na allegro ktos obniży cene lub na innej pletformie podwyższy - argorytm wyłącza obnizke.

oznacz moderatorów

Firma-Polmer
#11 Animator#

A mi jednak się wydaje że to jakiś błąd w całym procesie jest. Bo dzisiaj znowu ta sama sytuacja na tych samych produktach. Ale co się dziwić zamieszanie to drugie imię All

oznacz moderatorów