Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otwieram w swoim allegro mój asortyment i wyskakuje tablica z informacją, że mogę sprzedawać w allegro Czechy. Fajnie, ale jak ją wyłączyć aby móc korzystać z mojego asortymentu? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@BURZYNSKID a co się dzieje jak Klikniesz Zobacz udostępnione oferty u nas komunikat zniknął
Mogę przewijać do końca, ale wyłączyć tego nie mogę.
Widocznością swoich ofert na allegro.cz możesz zarządzać w miejscach, w których obecnie decydujesz o warunkach swoich ofert. Zrobisz to w zakładce Mój asortyment, na formularzu wystawiania lub przez API.
@BURZYNSKID tu masz podczas wystawiania lub edycji produktu
Lub zaznaczasz hurtem oferty które chcesz dodać lub usunąć i na dole edytujesz rynki 🙂
Moje pytanie to:
To jak korzystać z zakładki mój asortyment? skoro nie można się przełączyć na normalny układ.
Czy zakładka mój asortyment przestała istnieć?
Moje pytanie brzmi. Jak wyłączyć reklamową informację a nie dostępność na rynkach zagranicznych
@BURZYNSKID nie ma możliwości wyłączenia tych informacji.
To jak korzystać z zakładki mój asortyment? skoro nie można się przełączyć na normalny układ.
Czy zakładka mój asortyment przestała istnieć?
Rozwiązałem problem. Należy wejść przez okno dialogowe "zobacz asortyment" a następnie przełączyć się na Rynek i wybrać odpowiedni. Informacja znikła i więcej się nie wyświetla.