Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie...
Po co łączycie moje oferty w zestawy?
Jak to można wyłączyć?
Co za mądra głowa wpadła na taki pomysł?
Ja specjalnie nawet nie sprzedaje jako komplet bluza + spodnie ponieważ mogą różnić się odcieniem dzianiny z różnych dostaw.
A wy co robicie? Łączycie bluzy z krótkimi spodenkami... jasne spodnie z ciemną bluzą i tak dwie strony zestawów. Po co? Prosiłem o to? Teraz muszę to usunąć i pilnować kiedy znowu to zrobicie... bo z uporem maniaka robicie mi "dobrze"
ooo, nie wiedziałem że w końcu można to ułatwienie, które powoduje utrudnienie wyłączyć..
proszę zatem o wyłączenie na kontach: bikeoutlet_pl, krakbike_pl i holmi
@BikeOutlet_pl Przekazałam Twoją prośbę do odpowiedniego zespołu.
Proszę wyłączyć automatyczne zestawy na naszym koncie @urmik_ekosiarki
@urmik_ekosiarki Poprosiłam o wyłączenie opcji tworzenia automatycznych zestawów na Twoim koncie.
mam na myśli powiadomienia na mail o wpisach na wątku. Nic nie wyciszałam, jak się posypała ostatnio Poczta Polska, to powiadomienia mi schodziły jeszcze ze trzy dni jak już dawno nic się nie działo.
Cześć, @AGLOPRIMA2. Powiadomienia wyłączysz w tej zakładce.
Ale ten portal to czysty pokaz patologii monopolu. Włączanie nie zamawianych , wręcz szkodliwych opcji bez wiedzy użytkowników , grupowanie ofert na siłę, prowizje z czapy i od wszystkiego (od kosztów dostaw chocby sic!) ....
Niesamowite, ten wątek będzie niebawem tak samo popularny, jak ten o przywróceniu ukrytych zakupów......