Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 21 lipca za sprzedaż w Allegro Days otrzymamy 40% mniej darmowych wyróżnień.
Dotąd Wyróżnienia, które przyznawało Allegro miały równowartość 100% dodatkowej prowizji od sprzedaży w ofercie Allegro Days. Teraz będą miały równowartość 60% dodatkowej prowizji, którą naliczymy w ofercie z kampanii.
Oznacza to tyle, że udział w akcji będzie jeszcze bardziej kosztowny dlatego ceny jakie będziemy oferowali w kampanii Allegro Days będą siłą rzeczy mniej atrakcyjne dla kupujących a nasze budżety będą jeszcze bardziej nadwyrężone.
Dziękujemy drogie Allegro! 😤
@GaleriaFlash Skąd masz takie informacje, możesz podesłać linka? Ja jak na razie nie mam, w kampanii aktualnej promocji Allegro Days
@GaleriaFlash ok też już mogę wziąć udział w kampanii i faktycznie dodatkowy koszt to 60%, z parowej prowizji. Co daje ok 650 zł całkowitej prowizji w przypadku sprzedaży smartfona za ok 5000zł z dodatkową opcją wyróżnienia (raty 0%)
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy macie możliwość zweryfikowania, dlaczego z mojego konta tylko dwie oferty na ok 400 spełnia warunki uczestnictwa w kampanii Allegro Days?
Brałem kilkukrotnie udział, w tej kampanii. Praktycznie wszystkie moje oferty spełniały do tej pory warunki, aby brać udział, w kampanii i wszystkie możliwe oferty były akceptowane i brały udział
@wojtekmarchewka Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@w_kiwi Czy już coś wiadomo?
@wojtekmarchewka tak, przepraszam Cię za późną odpowiedź.
W tej edycji wdrożyliśmy zgłoszenia na bazie listy produktów. W związku z tym do programu zaliczyliśmy tylko te dwa produkty, które znalazły się na wskazanej liście.
@Syrena_zT czy ograniczenie do listy produktów będzie dotyczyło także przyszłych kampanii Allegro Days?
@GaleriaFlash niestety obecnie nie mamy takich szczegółowych informacji. Każda kampania Allegro Days ma swój Regulamin.