@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, nadałem 2 przesyłki AD w jednym punkcie obie widnieją w systemie jako nienadane AD0LLP58BSFNSLRN3 oraz AD01NGG657. Dodatkowo przesyłka A003H32KH1 (zwrot) widnieje nadal jako wydana do doręczenia a jest u mnie od 23.12.2025. Dlaczego wasz system nie działa i jak można na podstawie tego karać sprzedawcę za nienadanie w terminie?
Niestety ale to dość kiepski przypadek. Nie ma statusu "nadanie", to ty odpowiadasz za przesyłkę, bo oficjalnie jest ona w twoich rękach. Sytuację mogłoby zmienić pokwitowania z punktu, ale bez tego oficjalnie nie zostawiłeś tych przesyłek w punkcie.
Ale to nie pierwszy problem z AD. Co chwila coś. Mistrzostwem było jak DPD zgubiło swój punkt nadań. Zrezygnował bym z AD ale wtedy nie będę miał smarta co wiadomo jak wpływa na sprzedaż. Allegro jak zawsze ma wywalone i każe mi składać reklamacje. Przecież to jest porażka!
Cześć, @SDKsterowniki. Proszę, podaj dokładny adres punktu, w którym nadałeś przesyłki AD0LLP58BSFNSLRN3 i AD01NGG657.
W przypadku przesyłki A003H32KH1 przez błąd systemowy status nie zaktualizował się w prawidłowy sposób, za co najmocniej przepraszam.