anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Finanse - tym razem to się wysypało.

MAMY ROZWIĄZANIE!
medalik_2009
#17 Koryfeusz#

Od kilku godzin nie działa strona "Środki i historia operacji" - nie da się dokonać wypłaty.

srodki.jpeg

Nie działa kompletnie również strona odnośnie ustawienia wypłat:

ustawienia.jpeg

Sprawdzane na 2 przeglądarkach (Edge i Firefox) i 2 kontach Allegro.

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czyżby Allegro pilnie potrzebowało podreperować sobie saldo odsetkami za kolejny dzień leżakowania na ich kontach pieniędzy użytkowników?

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16
marjap2
#7 Wielbiciel#

Witam u mnie jest to samo

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

u mnie działa , może już naprawili 

oznacz moderatorów
marjap2
#7 Wielbiciel#

U mnie już tez

oznacz moderatorów
medalik_2009
#17 Koryfeusz#

U nas też już działa.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@medalik_2009 dziś w nocy była przerwa techniczna i dlatego zakładki nie funkcjonowały prawidłowo, a automatyczne wypłaty zostaną wypłacone z opóźnieniem. Przepraszam za trudności, mam nadzieję, że teraz wszystko już u Ciebie działa. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
marjap2
#7 Wielbiciel#

Tak działa 

oznacz moderatorów
medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@la_nika tak działa.

Przy okazji zgłoszenia na pomoc tradycyjnie nie działają. Tzn. działają cały czas w trybie bot ctrl+c ctrl+v.

"- przepraszamy za długi czas oczekiwania na odp
- proszę sprawdzić na innej przeglądarce i wyczyścić ciasteczka
- wrócę do Pana z odpowiedzią od razu po zweryfikowaniu sprawy"

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@medalik_2009 bardzo mi przykro, że jesteś niezadowolony z obsługi pomocy. Najczęściej rzeczywiście w takich sytuacjach o ile nie ma informacji o przerwie technicznej, czyszczenie przeglądarki jest pierwszą pomocną radą jakiej można udzielić, dlatego często jest to pierwsza odpowiedź na zgłaszany problem. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
medalik_2009
#17 Koryfeusz#

@la_nika wiesz dlaczego nie jestem zadowolony? Bo tam tworzą baśnie 1000 i 1 nocy, zamiast udzielić odpowiedzi zgodnej z prawdą. Wg mnie, cały ten dział powinni wy....walić na zbity pysk, a powiększyć Wasz, skoro prędzej rzetelną informację i pomoc można znaleźć na AG, jak w dedykowanej do tego komórce Allegro.

Właśnie dostaliśmy odpowiedź na zgłoszenie, polecam lekturę:

"Bardzo mi przykro z powodu Pana sytuacji. 
W tym momencie niestety, ale mierzymy się z awarią wypłat.
Problem jest właśnie rozwiązywany przez nasz Zespół Techniczny i mam nadzieję, że będzie Pan mógł wypłacić środki jak najszybciej.
Jeszcze raz najmocniej przepraszam za tą sytuację."

Kłamstwa, bajki, zero znajomości sytuacji, przepisów, czegokolwiek. Jakieś tylko **piiip**yczne szablony odpowiedzi, które podnoszą tylko ciśnienie w kontaktach z tymi nieudacznikami!

@msniezek to też jest wyjątkowa sytuacja i wyjątkowy problem? Tym tłumaczyłeś poprzednie kłamstwa i bajki w innym naszym zgłoszeniu?

oznacz moderatorów
A3dam
#19 Nestor#

@medalik_2009 
Dlaczego zarzucasz Im kłamstwa ?
Na podstawie przekazanych informacji można mówić np. o nieudolności, braku kompetencji, etc.
Jeżeli miała miejsce niezapowiedziana "przerwa techniczna" to o ile nie została ona nazwana wprost (np. z braku odwagi) awarią - w tej sytuacji do awarii musiała doprowadzić.

*** Złożenie oświadczenia o odstąpieniu od umowy i zwrot towaru to dwie zupełnie różne czynności (UOKiK) ***
oznacz moderatorów
lewgorzkowski
#11 Animator#

No właśnie z automatu nie poszło o 3 jak zwykle, i zleciłem rano o 9-ej, czy środki wejdą jeszcze dziś na konto?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@lewgorzkowski wypłata zostanie zlecona dzisiaj z opóźnieniem. Nie mogę zagwarantować, że środki zaksięgują się dziś na koncie bankowym. Jeśli nie dziś to do końca jutrzejszego dnia już będą.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
and_home
#7 Wielbiciel#

W dzisiejszą noc nie dostałem zlecenia wypłaty od allegro na moje konto 

oznacz moderatorów
Nickter
#9 Pomysłodawca#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Allegro: Jeśli bank zwróci wypłatę z powodu błędnych lub nieaktualnych danych, nałożymy blokadę wypłat, a PayU lub Przelewy24 powiadomią Cię o konieczności aktualizacji danych.  Dlaczego mam blokadę wypłat, jeśli bank nie zwrócił wypłaty? Jaki dokument ma potwierdzić, że ja to ja, jeśli korzystam z Allegro 17 lat i dotychczas wszystko było OK? Moja niewielka sprzedaż to jest pranie brudnych pieniędzy?? Serdecznie pozdrawiam.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Nickter nie widzę na Twoim koncie, abyś miał blokadę wypłat. 
Masz zaznaczone wypłaty automatyczne w każdy dzień roboczy, czy to dlatego, że dzisiaj wypłata nie została zlecona podejrzewasz, że masz blokadę? 
Jeśli tak, to jest to związane z przerwą techniczną, przez to wypłaty nie zostały zlecone, nastąpi to dzisiaj z opóźnieniem.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Nickter
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję za wyjaśnienie. Nickter

oznacz moderatorów