Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry, prośba o informację- produkt zakupiony 2.05 opcja allegro one box z dostawą tego samego dnia, paczka do dziś widnieje w doręczeniu. Pilna prośba o weryfikację.
@BCGEnterprise podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy.
@la_nika d3e65a60-07ec-11ef-a101-ed257eaf1148
@BCGEnterprise dziękuję za numer zamówienia! Przykro mi, ale przesyłka została zgłoszona jako ponadgabarytowa, więc wróci do nadawcy. Możesz złożyć reklamację, jeśli uważasz, że przesyłka nie przekraczała maksymalnych wymiarów lub wagi.
@la_nika to mam pytanie allegro one box paczkomat jest ponad gabarytowy?a wysyłając inpostem o tych samych wymiar paczkę jest gabarytowy i odebrane zamówienia z paczkomatu..
przecież one box z dostawą dziś ma 120x76 a nasza paczka 88x18...
@BCGEnterprise nie do końca rozumiem Twoje pytanie.
Maksymalnie wymiary dla Allegro InPost Paczkomat i Allegro One Box różnią się wagą.
Allegro One Box:
waga 20 kg, maks. wymiary - 64 cm x 41 cm x 38 cm
Allegro Paczkomaty InPost:
waga 25 kg maks. wymiary - 41 cm x 38 cm x 64 cm
ok proszę podpowiedz @la_nika co zrobić żeby ponadgabarytowa allegro one box dzisiaj , trafiła do odbiorcy.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ prośba o pomoc, dziś paczka nadana tak samo allegro one box z dostawą dziś, poprzednia wróciła oznaczona jako ponadgabarytowa. Co zrobić by klient odebrał, w inposcie wiem że klienci przekierowywują na adres.
@BCGEnterprise Inpost nadgabaryt oczywiście doręczy tylko kwota doliczona do Twojego salda za taką usługę wyrwie Cię z butów , łone to nie Inpost ....
@BCGEnterprise przykro mi, ale nic nie można zrobić w takim przypadku, przesyłka oznaczona jako ponadgabaryt wróci do Ciebie i pozostaje nadać ją ponownie inną metodą lub poprosić kupującego o anulowanie zamówienia.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jak przekierować przesyłkę z inpost paczkomat na adres? paczka ponadgabarytowa właśnie wraca do odziału.
Dzień dobry @BCGEnterprise,
standardowo w przypadku paczki InPost, która została uznana za ponadgabarytową, oddział powinien w ciągu dwóch dni roboczych skontaktować się z Odbiorcą oraz Nadawcą w celu ustalenia innej formy i terminu doręczenia przesyłki.
Jeżeli chciałbyś uzyskać lub zweryfikować informacje o konkretnej przesyłce, dla której taka sytuacja ma miejsce, zapraszam Cię do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta poprzez dowolny z poniższych kanałów:
1) czat,
2) formularz kontaktowy https://inpost.pl/kontakt,
3) infolinia: 722 444 000 / 746 600 000.
Regulamin Allegro One:
“Same Day” (“Dostawa Dzisiaj”) - Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Paczki pocztowej kierowanej do Automatu Paczkowego w tym samym dniu roboczym, w którym Przesyłka została nadana (gwarantowany termin doręczenia wynosi dwa Dni robocze);