Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro jak możecie wypuszczać takiego gniota? Przy wyborze DPD trzeba ręcznie wpisywać wymiary na skrytki?
Czemu nie ma opcji na gabaryty? A B i C?
@Pulse Rzeczywiście nadawanie paczek Allegro One obsługiwanych przez DPD wygląda inaczej, niż w przypadku UPS. Wynika to z naszych wewnętrznych umów i w najbliższym czasie taki sposób nadawania zostanie.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy macie zamiar coś z tym zrobić? Bo jest to MAEGA Uciążliwe te wpisywanie konkretnych wymiarów paczek zamiast S, M, L. Sprawa i temat nie ruszany od 1,5roku i nic się nie zmienia.
@DROGERIE24_pl nic nie zrobisz , taki system ma DPD i nie mają zamiaru nic z tym zrobić . Łoniki są traktowane przez tego przewoźnika jako najniższy sort przesyłek , mam u siebie Pick- up i powiem Ci ,że kurier podczas dostarczania do punktu nawet tego nie skanuje jak w przypadku dostarczania standardowych paczek , nie mam obowiązku skanowania ich podczas remanentu porannego .
@DROGERIE24_pl Przykro mi, ale na ten moment nie mamy w planach wprowadzenia zmian w tym zakresie.