Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Kiedy Allegro przestanie wprowadzać w błąd Klientów??? Kolejna moja paczka nie została odebrana z paczkomatu, oczywiście zgłoszony zwrot "nie dotarł na czas"
Po kontakcie z Allegro dostałem info "W tym przypadku nie mogę nic zrobić w tym kierunku, gdyż przesyłka została doręczona w gwarantowanym czasie (3 dni)" Co z Wami jest nie tak ? Dlaczego sprzedawca notorycznie musi się tłumaczyć i przepraszać za Wasze błędy... Zmieńcie w końcu ten zapis, bo przesyłki One nie są dostarczane na drugi dzień.
Allegro zapewnie dobrze zdaje sobie sprawę z tego jak działa ta usługa i to jest jedyny sposób by ktoś inny za to odpowiadał w oczach klientów. Co złego to nie my ,a sprzedawcy niech się martwią
One dotyczyły tylko wybranych miast, oczywiście że to wprowadza kupujących w błąd, Ale w myśl zasady" reklama dźwignią handlu", pytanie jak długo ludzie się na to będą nabierać.
Allegro doskonale zdaje sobie z tego sprawe , że to bujda i to jest jawne wprowadzanie klienta w błąd i oni wiedzą, że to TY będziesz się z tego tłumaczył.
O tak, przypadkiem trafiłem na
https://pl.trustpilot.com/review/www.allegro.pl
i tam są takie kwiatki, jak poniżej. W bezpośredni sposób Allegro zrzuca z siebie odpowiedzialność i sugeruje otwarcie dyskusji ze sprzedającym... Bezczelność!
Informują w opisie aukcji ,że przesyłka dotrze na następny dzień do punktu odbioru a okazuje się ,że tak nie jest. Wprowadzają kupujących w błąd z takimi kłamstwami. Uczciwiej byłoby pisać prawdę, tak sądzę, ale allegro ma widać inne standardy. Swoje nieuczciwe standardy.
Data doświadczenia: 08 sierpnia 2024
Odpowiedź od Allegro
4 dni temuDziękujemy za uwagi! Możesz założyć dyskusję ze sprzedającym jeśli paczka jest opóźniona. W zakładce Moje Zakupy wybierz zamówienie, dla którego chcesz otworzyć dyskusję. Przejdź do szczegółów zamówienia i kliknij [zgłoś problem z zakupem]. W kolejnym kroku wskaż powód dyskusji i zaznacz jedną z opcji dostępnych na liście.