Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pilną interwencję w sprawie Allegro One Kurier.
Sprawa wygląda tak, w dn. 04.03.2025 zostałem poinformowany że dodane przymusowo do moich dostaw Allegro One Kurier. Kontaktowałem się w tej sprawie tego samego dnia, że na stronie na której się sprawdza na Allegro dostępność kuriera po podaniu kodu pocztowego wyświetla się informacja że jestem po za obaszerem działania kuriera - na czacie zostałem zapewniony że jest dodany, i na pewno będzie można wysłać.
Niestety wczoraj zamówienie - nie przejdzie, nie da się wygenerować etykiety, błąd: "Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera"
Informacja przy zamówieniu oczywiście wysyłka tego samego dnia, dostawa na jutro.
No to znowu kontakt przez czat, miało wszystko być pięknie ładnie - nie jest. Sprawa będzie wyjaśniana, dlaczego nie mogę nadać, i przyjęte uwagi co do czasu wysyłki. Nie były zadeklarowane godziny, pewnie zamówienie ok. 22 też by miało wyjść tego samego dnia. A więc, formularz czas dostawy, i zmiana że tego samego dnia zamówienia do godziny 0:01. I co?
I dziś powtórka z rozrywki, nie ma możliwości wygenerować etykiety, a pomimo deklaracji do 0:01 zamówienie z godziny 11:18 wysyłka tego samego dnia. i jeszcze nazwana "Allegro One Kurier - dostawa jutro" To nie będzie na jutro! Nawet nie wiadomo na kiedy, skoro nie mogę wygenerować etykiety, nie mówiąc o tym że nieoficjalnie wiem, że kurier jakiś z Allegro jeździ w moim regionie, ale jest koło 10, a później zapomnij bo punkt obsługi ma 100km dalej.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@it24_pl Widzę, że sprawa jest już zaopiekowana w zgłoszeniu mailowym numer 49961829. Obecnie zgłoszenie jest weryfikowane przez nasz dział techniczny, dlatego proszę Cię o chwilę cierpliwości i oczekiwanie na odpowiedź w sprawie.
w_kiwi właśnie mam kolejną paczkę, i kolejnej nie mogę nadać. Wyłaczyć się nie da. I co mam dzwonić do klientów i prosić o to żeby anulowali, albo wysyłać na własną rękę i ponosić koszty?
Jak by działało poprawnie to niech sobie będzie, ale włączacie mi coś co nie działa, i marnuję czas na wyjaśnianie. Nie tak to powinno wyglądać, zwłaszcza że się kontaktowałem na samym początku w tej sprawie, i byłem zapewniany że będzie ok.
w_kiwi kolejna sprawa, nie mogę wysłać Allegro One Kurierem, na czacie ustalam że wysyłam innym kurierem do kupującego, i mam mieć zwrot kosztów za nadanie, dostaję od Was takie zapewnienie, ale niestety po fakcie, 24 godziny później, wycofujecie się z tego. To nie moja wina czy kupującego, tylko Wasza, ale rozwiązanie problemu zrzucacie na mnie i sugerujecie angażowanie kupującego w anulowanie zakupu. To jest nieprofesjonalne.