Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@la_nika jak wyłączyć allegro pay w swoich ofertach?
@sl-aw-ek Allegro Pay jest dostępne dla wszystkich kupujących, którzy aktywowali tę usługę. Nie ma możliwości wyłączenia wybranych metod płatności.
@serwis-texas nie usnęłam 🙂 Jest tutaj.
Utrzymaniówki oraz Zmiany i uproszczenia.
Kolejna kłoda pod nogi dla wszystkich sprzedawców . Jest jakiś sposób by uniknąć tych opłat bez rezygnacji ze sprzedaży na allegro?
@la_nika "Allegro Pay jest dostępne w Twoich ofertach?" Nie mam pojęcia jak sprawdzić czy jest dostępne a Pani nie chce mi wskazać co mam zrobić aby nie było 🙄
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To pobierajcie opłatę za usługę do kupujących!! Skoro oni wybierają metodę dostawy to niech mają świadomość że to kosztuje.
A tak jak sprzedający ma zawrzeć w cenie towaru opłatę za tą usługę? Skoro jeden klient skorzysta z Allegro Pay, a inny już nie? Dlaczego ten drugi ma ponosić koszty, skoro wybrał darmowy sposób płatności i nie obciąża opłatą sprzedającego?
jak my możemy zrezygnować aby nie udostępniać allegro pay?
A czy sprzedający na koncie firmowym może przestać udostępniać tę usługę Allegro Pay?
własnie dzwoniłem do allegro w tej sprawie na obecną chile nie ma takiej opcji
to powiedz tam swoim przełożonym żeby zrobili taką opcje wyłaczania takiej formy odbierania płatnosci dla sprzedawców- ja nie mam zamiarów kozystac z takiej formy płatnosci jak odbiorca chce z niejh zrezygnować, dlaczego mam wam płacic za coś czego nie chcę?
Czyli biorąc pod uwagę, że ja jako sprzedawca nie jestem informowany kiedy ktoś płaci "za swoje" a kiedy płaci przez allegro pay to tą opłatę możecie sobie doliczać do absolutnie każdej transakcji i nikt nie będzie miał podstaw do reklamacji?
@AkcOgrod-pl metodę płatności widać wyraźnie w systemie, więc jeśli naliczenia wzbudzą Twoje wątpliwości, będziemy mogli to sprawdzić i wyjaśnić.
@la_nika - mogę cię prosić o pomoc w zidentyfikowaniu, który klient zapłacił z Allegro Pay? Niestety, ja nie potrafię tego znaleźć, a chciał bym sprawdzić jak to procentowo wyglądało w ostatnim czasie.
@la_nika przyłączam się do prośby biosorcerera o pomoc w odfiltrowaniu zamówień z Allegro Pay.
@Client:40409938 @biosorcerer nigdzie nie ma takiej informacji, jedynie przy odstąpieniu od umowy widzicie, że ktoś opłacił zamówienie przez allegro pay.
Sprzedawca na allegro jest od płacenia prowizji a nie odfiltrowywania zamówień ... całkiem się wam w #$%&* poprzewracało.
To daliby chociaż możliwość policzenia sobie ile tego jest. Bo tak to mam podnieść wszystkie ceny? Bez sensu.
@Client:111434837 przecież nie możesz tego wyłączyć ... więc tak musisz podnieść WSZYSTKIE ceny aby się kalkulowało. Jak inaczej to sobie wyobrażasz? Przecież paczki SMART też mają różne ceny więc do ceny produktu doliczasz zawsze najbardziej pesymistyczny przypadek - proste.
Ale gdybym wiedział, że te zamówienia stanowią 3%, to inaczej bym do tego podchodził, niż gdyby się okazało że 70%. O to mi chodzi.
Nie da się wyłączyć- trudno. Ale żeby dało się chociaż wiedzieć ile tego jest. Chyba że będzie wykazane w zakładce "Podsumowanie kosztów".