anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro pokazuje kupującym czas dostawy krótszy o 1 dzień

kzk87
#9 Pomysłodawca#

Od jakiegoś czasu allegro pokazuje kupującym czas dostawy krótszy o 1 dzień niż wynika to z czasu wskazanego w ofercie. Ilość maili, pretensji od kupujących z dnia na dzień przekroczyła próg możliwości odpisywania na te bzdury i tłumaczenia, że allegro specjalnie podaje taki czas bo zależy im zwyczajnie na prowizji ze sprzedaży. Drogi serwisie allegro, czemu to robicie? Czemu dokładacie nam pracy i czemu oszukujecie kupujących @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Allegro pokazuje czasy według swoich algorytmów .Widocznie sam wysyłasz często szybciej niż podajesz w ofercie to i ich system z automatu wyświetla taki czas . Jak masz np. dwa dni na wysyłkę to nie wysyłaj w pierwszym tylko w drugim.

oznacz moderatorów

kzk87
#9 Pomysłodawca#

to nie jest rozwiązanie, po to jest ustawiony czas wysyłki by kupujący wiedział kiedy najpóźniej dostanie towar a tymczasem allegro pokazuje mu dostawę w inny dzień. 

oznacz moderatorów

kzk87
#9 Pomysłodawca#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  moderatorzy czekam na informacje

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kzk87 poproszę o konkretny przykład oferty, do którego mamy się odnieść. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kzk87
#9 Pomysłodawca#

dostaje codziennie zrzuty ekranu z aplikacji kupujących gdzie widać ze dostawa zamiast czwartego dnia roboczego wyświetla się trzeciego. Nie mogę tu wklieć zrzutu ekranu z uwagi na dane kupującego. Wiem, że dobrze znacie problem bo rozmawiałem o tym z moim opiekunem VIP więc dlaczego udaje Pani zdzwioną?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kzk87 nie jestem zdziwiona, ale zawsze do sprawdzenia konkretnej sytuacji niezbędne są informacje jakie mamy zweryfikować. Co więcej, sytuacja dotyczy innego konta, niż to z którego tutaj piszesz, więc jeśli oczekujesz wyjaśnienia, potrzebuję chociażby informacji o jakim koncie rozmawiamy. Niemniej jednak jeśli rozmawiałeś już ze swoim opiekunem na ten temat, to zapewne znasz naszą odpowiedź. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kzk87
#9 Pomysłodawca#

znam odpowiedź, chodzi o zyski z prowizji ze sprzedaży, celowo manipulujecie kupującym by zarobić kosztem małego kłamstewka. Pytanie jest kiedy problem zostanie rozwiązany. Dodam, że sytuacja występuje na każdym koncie powiązanym z moim nazwiskiem

oznacz moderatorów