Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od jakiegoś czasu allegro pokazuje kupującym czas dostawy krótszy o 1 dzień niż wynika to z czasu wskazanego w ofercie. Ilość maili, pretensji od kupujących z dnia na dzień przekroczyła próg możliwości odpisywania na te bzdury i tłumaczenia, że allegro specjalnie podaje taki czas bo zależy im zwyczajnie na prowizji ze sprzedaży. Drogi serwisie allegro, czemu to robicie? Czemu dokładacie nam pracy i czemu oszukujecie kupujących @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Allegro pokazuje czasy według swoich algorytmów .Widocznie sam wysyłasz często szybciej niż podajesz w ofercie to i ich system z automatu wyświetla taki czas . Jak masz np. dwa dni na wysyłkę to nie wysyłaj w pierwszym tylko w drugim.
to nie jest rozwiązanie, po to jest ustawiony czas wysyłki by kupujący wiedział kiedy najpóźniej dostanie towar a tymczasem allegro pokazuje mu dostawę w inny dzień.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ moderatorzy czekam na informacje
@kzk87 poproszę o konkretny przykład oferty, do którego mamy się odnieść.
dostaje codziennie zrzuty ekranu z aplikacji kupujących gdzie widać ze dostawa zamiast czwartego dnia roboczego wyświetla się trzeciego. Nie mogę tu wklieć zrzutu ekranu z uwagi na dane kupującego. Wiem, że dobrze znacie problem bo rozmawiałem o tym z moim opiekunem VIP więc dlaczego udaje Pani zdzwioną?
@kzk87 nie jestem zdziwiona, ale zawsze do sprawdzenia konkretnej sytuacji niezbędne są informacje jakie mamy zweryfikować. Co więcej, sytuacja dotyczy innego konta, niż to z którego tutaj piszesz, więc jeśli oczekujesz wyjaśnienia, potrzebuję chociażby informacji o jakim koncie rozmawiamy. Niemniej jednak jeśli rozmawiałeś już ze swoim opiekunem na ten temat, to zapewne znasz naszą odpowiedź.
znam odpowiedź, chodzi o zyski z prowizji ze sprzedaży, celowo manipulujecie kupującym by zarobić kosztem małego kłamstewka. Pytanie jest kiedy problem zostanie rozwiązany. Dodam, że sytuacja występuje na każdym koncie powiązanym z moim nazwiskiem