Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Dostałem informację z na mail do konta które jest zamknięte i nie mam do niego dostępu że mam do zapłacenia 2 354,15. Podejrzewam ze chodzi o reklamacje na telefon , ( kupujący zgłosił allegro protect + wysłał mi telefon do naprawy !!) ja przyjąłem telefon i jest naprawiony , jak mam to zgłosić skoro nie mam dostępu do konta. Jakaś paranoja osoba będzie miała naprawiony telefon plus dostała pieniądze.
@SmartAccess_360 Cześć. 🙂 O jakie konto chodzi i dlaczego nie masz do niego dostępu? Podaj chociaż numer zamówienia, po którym będę mogła zlokalizować wniosek.
Witam
Udało i się skontaktować poprzez moje inne konto allegro z pracownikiem allegro . Sprawa dotyczy konta (radekk111) , sam je zamknąłem ponieważ zamykam działalność gospodarczą. Czy jest możliwość przywrócenia tego konta z powrotem
@SmartAccess_360 Konsultuję Twoją sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponowie.
@SmartAccess_360 Zostałam poinformowana, że nie przywrócimy raz zamkniętego konta. Jesteśmy w stanie jedynie uwolnić przypisany do niego adres mailowy i sam login. Wtedy możliwe będzie założenie nowego konta przy wykorzystaniu tych danych.
Moment jak ktoś ma się dowiedzieć o dyskusji i reklamacji i udzielić na nie odpowiedzi skoro nie ma konta z którego sprzedawał a wy dowalacie mu ap za to że nie odpowiedział? Zgodnie z ustawą i uokik reklamacja by zostać procedowana ma wplynąć na nośniku trwałym do reklamodawcy więc pytanie czy @SmartAccess_360 dostał informacje mailową o zgłoszeniu reklamacyjnym?